WhatsApp

Kuchnia 4-Płytowa Elektryczna 4x2,6 kW + Piekarnik Termoobieg 1/1 Gn Bartscher

barcode Kod: 286326
Dostępność: magazyn Niemcy (2-5 dni roboczych)
Wysyłka: 5 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
16 038,21 zł netto
19 727,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Przemyślana w każdym calu i po prostu nie do zdarcia - seria 700 Classic. Profesjonalna seria z wytrzymałej stali chromowo-niklowej 18/10 to podstawa każdej kuchni gastronomicznej. Dzięki modułowej konstrukcji urządzenia można dostosować do indywidualnych potrzeb, gwarantując tym samym niezawodność, wydajność i wygodę dla użytkownika.

- W zestawie: -
- Częstotliwość: 50 Hz
- Wysokość piekarnika: 290 mm
- Ilość pól grzewczych: 4
- Pojemność piekarnika: 58 l
- Komin: Tak
- Regulacja wysokości od: 850 mm
- Materiał: CNS 18/10
- Rodzaj piekarnika: elektryczny
- Moc przyłączeniowa piekarnika: 3,65 kW
- Regulacja wysokości do: 900 mm
- Norma gastronomiczna: 1/1 GN
- Ilość par prowadnic: 3
- Głębokość piekarnika: 370 mm
- Moc przyłączeniowa: 14.05 kW
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- Rodzaj pól grzewczych: Elektr.
- Funkcje piekarnika: Powietrze obiegowe
- Wielkość pól grzewczych: 4 x 220 x 220 mm
- Napięcie: 400 V
- Typ: Urządzenie stojące
- Piekarnik wielofunkcyjny: Tak
- Przyłącze urządzenia: 3 NAC
- Zakres temperatury od: 100 °C
- Właściwości: Kwadratowe płyty grzewcze
- Ułożenie pól grzewczych: 4 x 2,6 kW
- Szerokość piekarnika: 535 mm
- Zakres temperatury do: 300 °C
- Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 90 mm
- Tryb pracy: Elektr.
- Materiał komory: Stal szlachetna
- Seria: 700
- Właściwości piekarnika: -

Parametry:
Napięcie:
400 V
Funkcje piekarnika:
Powietrze obiegowe
Norma gastronomiczna:
1/1 GN
Szerokość.:
800.0
Wysokość.:
850.0
Głębokość.:
700.0
Materiał:
CNS 18/10
Tryb pracy:
Elektr.
Właściwości:
Kwadratowe płyty grzewcze
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Moc przyłączeniowa:
14.05 kW
Ważna wskazówka:
-
Typ:
Urządzenie stojące
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Seria:
700
Regulacja wysokości do:
900 mm
Regulacja wysokości od:
850 mm
Zakres temperatury od:
100 °C
Zakres temperatury do:
300 °C
Rodzaj pól grzewczych:
Elektr.
Wysokość piekarnika:
290 mm
Pojemność piekarnika:
58 l
Rodzaj piekarnika:
elektryczny
Moc przyłączeniowa piekarnika:
3,65 kW
Głębokość piekarnika:
370 mm
Piekarnik wielofunkcyjny:
Tak
Szerokość piekarnika:
535 mm
Wielkość pól grzewczych:
4 x 220 x 220 mm
Właściwości piekarnika:
-
Ułożenie pól grzewczych:
4 x 2,6 kW
W zestawie:
-
Komin:
Tak
Częstotliwość:
50Hz
Ilość pól grzewczych:
4
Ilość par prowadnic:
3
Odstęp pomiędzy parami prowadnic:
90 mm
Materiał komory:
Stal szlachetna

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×