• LAINOX | Piec konwekcyjno-parowy NABOO 101 - 10x GN 1/1

Numer katalogowy: NAEV101R
Moc 1600
Napięcie 400 V
Typ elektryczny
Wymiary (mm) 930x825x(H)1040
Odległość między prowadnicami 70
45508.77
szt. Dodaj do schowka
Wysyłka 21 dni
Dostawa od 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Dostępność Tak

Zamów telefonicznie: 12 307 11 81

Masz pytanie?
TRYBY GOTOWANIA
  • System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu
  • Gotowanie ręczne w 3 trybach: tryb konwekcyjny gorącym powietrzem od 30ºC do 300ºC, tryb parowy w zakresie od 30ºC do 130ºC, tryb konwekcyjno-parowy (combi) w zakresie od 30ºC do 300ºC
  • Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacji
  • Funkcja MULTILEVEL oraz JUST IN TIME
  • AUTOCLIMA – automatyczny system do pomiaru temperatury oraz kontroli wilgotności w komorze pieca
  • Fast-Dry – system szybkiego osuszenia komory pieca
  • Podwójny multilevel (możliwość podziału poziomu na 2 niezależne części)
WYPOSAŻENIE
  • 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD – TFT) o wysokiej rozdzielczości 
  • Wyświetlacz, który można skonfi gurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze
  • Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów
  • Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS)
  • Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy
  • Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych
  • Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
  • Automatyczne otwieranie drzwi za pomocą przycisku „Open” 
  • Natychmiastowe wyświetlanie wykresów HACCP w trybie gotowania ICS
MYCIE I KONSERWACJA
  • Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania
  • Automatyczny system myjący LCS ze zintegrowanym zbiornikiem dla modeli ustawianych na podstawach (nablatowe) oraz z automatycznym dozowaniem detergentu
  • Zbiorniki na detergent COMBICLEAN oraz odkamieniacz CALFREE wykonane z materiałów nadających się w 100% do recyklingu
  • Automatyczny system myjący LM oraz system zapobiegający odkładaniu się kamienia CALOUT wyposażone w płynny detergent COMBICLEAN oraz odkamieniacz CALFREE
  • System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem
STEROWANIE
  • Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie
  • Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T
  • Automatycznie regulowane skraplanie pary
  • Łatwy dostęp do parametrów programowanych przez użytkownika za pomocą menu
  • Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem
  • Możliwość wyboru maksymalnie 6 prędkości wentylatora, pierwsze 3 prędkości automatycznie uruchamiają zmniejszenie mocy grzania – w przypadku specjalnych sposobów gotowania można użyć prędkości przerywanej
  • Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej
  • Możliwość podłączenia sondy na zewnątrz komory pieczenia, umożliwiające szybkie podłączenie sondy igłowej do pieczenia próżniowego albo systemu kilku sond Multiprobe
  • Oświetlenie halogenowe
  • Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia
  • Możliwość ustawienia wyłączenia pieca po zakończonym procesie automatycznego mycia
  • Kompatybilność z systemem optymalizacji zużycia energii SN (opcjonalnie)
  • SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy.
  • Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji
  • Licznik godzin pracy wszystkich podstawowych funkcji
  • ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian
  • ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia
BUDOWA
  • Idealnie gładka, szczelna komora
  • Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję
  • ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
  • Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
  • Uchwyt montowany z prawej albo lewej strony
  • Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
  • Zdejmowany defl ektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie
  • Współczynnik szczelności IPX5
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE
  • Automatyczny system myjący LCS wyposażony w 2 zbiorniki z detergentem, 990 g każdy (alternatywnie system mycia automatycznego SCS wyposażony w 2 zbiorniki środka Solid Cleanser, 930 g każdy – do wyboru przy składaniu zamówienia)
  • Połączenie Wi-Fi
  • Sonda wielopunktowa ø3 mm
  • Wbudowany i wyjmowany prysznic ręczny z zaworem
  • Gniazdo USB

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.

Imię i nazwisko
E-mail
Zaproponuj swoją cenę