• Piec konwekcyjno-parowy 20x GN 2/1 z bojlerem LAINOX NABOO

Symbol: NAEB202
169900.00
Wysyłka w ciągu 14-21 dni
Cena dostawy od 0
Kurier 0
Odbiór osobisty w sklepie 0
Kurier pobranie 20
Dostępność Tak

Szybkie zamówienie telefoniczne: (12) 307 11 81

Masz pytanie?

BUDOWA:

  • Idealnie gładka, szczelna komora
  • Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
  • Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
  • Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
  • Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie
  • Współczynnik szczelności IPX5  

TRYBY GOTOWANIA:

  • System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu
  • Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb =
  • Możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacji


WYPOSAŻENIE:

  • 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD FT) o wysokiej rozdzielczości
  • Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze
  • Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów
  • Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS)
  • Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy 
  • Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych
  • Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
  • 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 2/1

STEROWANIE:

  • Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania
  • System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem
  • Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie
  • Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T
  • Automatycznie regulowane skraplanie pary
  • Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem
  • Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej
  • Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia
  • SERVICE - program służący do kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji
  • ECOSPEED - dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian
  • ECOVAPOR - system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia
  • TURBOVAPOR - dzięki temu systemowi urządzenie automatycznie wytwarza idealną ilość pary pozwalającą na ugotowanie produktów takich jak: makaron jajeczny albo szparagi, liście rzepy i burak liściowy, które są bardzo włóknistymi warzywami
  • GREEN FINE TUNING - nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność: 20x GN 2/1 lub 40x GN 1/1
  • Odległość między prowadnicami: 63 mm
  • Liczba porcji: 300/500
  • Wymiary: 1290x895x(H)1810 mm
  • Wersja bojler
  • Moc 61,8 kW/400 V
  • Kod: NAEB202
Atest do gastronomii Tak
Moc całkowita 61,8
Napięcie 400 V
Pojemność 20x GN 2/1 lub 40x GN 1/1
Wymiary zewnętrzne 1290x895x(H)1810
Podpis
E-mail
Zapytaj o produkt