• Piec tunelowy elektryczny SET1100

Numer katalogowy: SET1100
32270.16
szt. Dodaj do schowka
Wysyłka 2 dni
Dostawa od 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Dostępność Tak

Zamów telefonicznie: 12 307 11 81

Masz pytanie?

Opis:

  • urządzenia idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
  • krótki czas pieczenia
  • proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
  • duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
  • prosta obsługa dzięki możliwości programowania
  • równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze
  • mikroprocesorowy panel kontrolny
  • możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia
  • bardzo duża powtarzalność procesu pieczenia
  • niskie zużycie energii
  • piece w całości wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • ergonomiczny dotykowy wyświetlacz LCD
  • temperatura pracy od 90 do 300°C (modele SET1100/1500/1600/1700)
  • temperatura pracy od 90 do 315°C (model SET2000)
  • umożliwiają oszczędność czasu dzięki szybkiej i wydajnej pracy
  • długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut

 

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne [mm]: 770x1370x460
  • wymiary komory pieczenia [mm]: 437x530x90
  • zużycie energii [kWh]: 3
  • moc [kW]: 6
  • zasilanie [V]: 400
  • szerokość taśmy [mm]: 406
  • waga [kg]:89
  • wydajność ⌀30 [szt/h]: 27

 

Dlaczego warto wybrać piec tunelowy SET1100?:

  • sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
  • duża powtarzalność wypieku
  • piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
  • ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza

 

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.

Imię i nazwisko
E-mail
Zaproponuj swoją cenę