• Piec tunelowy gazowy SEG2000

Numer katalogowy: SEG2000
73723.62
szt. Dodaj do schowka
Wysyłka 2 dni
Dostawa od 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Dostępność Tak

Zamów telefonicznie: 12 307 11 81

Masz pytanie?

Opis:

  • urządzenie idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
  • krótki czas pieczenia
  • proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
  • duże okienko umożliwia ciągłą kontrole pieczenia
  • prosta obsługa dzięki możliwości programowania
  • równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze
  • w pełni nierdzewny korpus
  • mikroprocesorowy panel kontrolny
  • możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia
  • dopasowany do przenośnika
  • komora piekarnika wykonana ze stali
  • korpus wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • niskie zużycie gazu
  • dotykowy wyświetlacz LCD ułatwiający obsługę
  • temperatura pracy od 150-315°C
  • umożliwia oszczędność czasu dzięki szybkiej i wydajnej pracy
  • podstawa jezdna
  • długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut

 

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x2000x1300
  • wymiary komory pieczenia [mm]: 855x1025x87
  • wysokość podstawy [mm]: 545
  • zużycie gazu [m³/h]: 2
  • moc [kW]: 27
  • zasilanie [V]: 230
  • szerokość taśmy [mm]: 810
  • waga [kg]: 350
  • wydajność ⌀30 [szt/h]: 135

 

Dlaczego warto wybrać piec tunelowy SEG2000?:

  • piece zasilane gazem są nawet o 50% bardziej oszczędne od pieców elektrycznych
  • sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
  • duża powtarzalność wypieku
  • piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
  • ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza

 

 

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.

Imię i nazwisko
E-mail
Zaproponuj swoją cenę