WhatsApp

Ruszt do studzenia ciasta średnica 320 mm Hendi 594032

Kod: 594032
Dostępność: duża ilość
37.27
37.27
35.41 35.41 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Poczta Polska, Żabka 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Ruszt do studzenia ciasta średnica 320 mm Hendi 594032

Ruszt do studzenia ciasta firmy HENDI to specjalnie zaprojektowana ażurowa konstrukcja, dzięki której możesz szybko i bez zbędnego wysiłku wystudzić oraz odparować wypieki. Może być również wykorzystywany do dekorowania, na przykład polewania lukrem czy czekoladą. Wykonany ze stali nierdzewnej ze zintegrowanymi nóżkami.

Szerokie zastosowanie rusztu Hendi:

  • do studzenia wypieków - zapobiega zatrzymywaniu zbędnej wilgoci w wypieku, zbierającej się w wyniku parowania ciepła,
  • do dekorowania wypieków - np. polewania lukrem czy czekoladą,
  • jako ruszt grillowy oraz ruszt do brytfanny - ułatwia odprowadzanie tłuszczu z pieczonych mięs,
  • jako ochrona blatu stołu, na którym ma być postawione gorące naczynie,
  • jako stabilna podstawa pod formy silikonowe

Grubość prętów w ruszcie do studzenia

  • Krawędź zewnętrzna - 3 mm.
  • Grubość prętów - kratka: 1,7 mm.
Parametry:
Ilość w opakowaniu (2):
1
Średnica (mm):
320
Grubość (mm):
1.7
Wysokość (mm):
20
ProductMaterials:
Chrome-plated
ProductSummary:
The HENDI Cake cooler features an open structure designed specifically to quickly and effortlessly cool down cakes by lifting the cake from the surface. The cooler can also be used during decorating - for example when pouring glaze or chocolate. (2)

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Gwarancja: 2 lata

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: