WhatsApp

Torba Do Pizzy Dla Dostawcy 2x Karton 60x60 Stelaż Furmis T2xxlu

Kod: T2XXLU

- wykonana z mocnego i łatwo zmywalnego materiału - posiada przezroczystą kieszeń na rachunki - wyposażona w rzep umożliwiający regulację - zapewnia doskonałe właściwości termoizolacyjne w najtrudniejszych warunkach - kolory: czerwony z czarnymi wstawkami lub czarny z czerwonymi wstawkami - przy składaniu zamówienia proszę określić kolor, inaczej wysyłamy losowy - wymiary wewnętrzne: 620x620x130 - wymiary zewnętrzne: 650x650x160 - system bag on bag umożliwia spięcie kilku toreb ze sobą - torba usztywniona za pomocą stelaża - producent: Furmis - kod: T2XXLU

Dostępność: duża ilość
461.30
461.30
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier gratis 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • wykonana z mocnego i łatwo zmywalnego materiału
  • posiada przezroczystą kieszeń na rachunki
  • wyposażona w rzep umożliwiający regulację
  • zapewnia doskonałe właściwości termoizolacyjne w najtrudniejszych warunkach
  • kolory: czerwony z czarnymi wstawkami lub czarny z czerwonymi wstawkami
  • przy składaniu zamówienia proszę określić kolor, inaczej wysyłamy losowy
  • wymiary wewnętrzne: 62x62x13
  • wymiary zewnętrzne: 65x65x16
  • system bag on bag umożliwia spięcie kilku toreb ze sobą
Parametry:
Rodzaj zapięcia:
Rzep
Ilość kartonów.:
2
System Bag on Bag:
tak
Rozmiar pudełka na pizzę:
60x60 cm
Materiał.:
Kodura
Usztywnienie:
stelaż
Właściwości termoizolacyjne:
bardzo dobre
Podgrzewanie.:
nie
Kolor.:
czarny, czerwony

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Potrzebujesz torbę z własnym logo? 

Skontaktuj się z nami. Wykonujemy torby i plecaki do pizzy dla największych sieci pizzerii w Polsce. Zwiększ rozpoznawalność własnej marki dzięki widocznej grafice z logo Twojej gastronomii.

Dane producenta

Furmis
Wojska Polskiego 9BA
39-300 Mielec
Poland

731 502 502
furmis@furmis.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: