WhatsApp

Zmiękczacz, uzdatniacz wody, czasowy Mini Boy B65

Kod: MINI BOY B65
Dostępność: zapytaj sprzedawcę
1793.93
1793.93
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Stosowanie miękkiej wody chroni przed osadzaniem kamienia urządzenia mające kontakt z gorącą wodą lub parą. Dzięki temu wydłuża ich żywotność i zwiększa efektywność mycia, dlatego warto wyposażyć kuchnię w zmiękczacze do wody.

Zmiękczacz automatyczny Mini Boy posiada 5 wariantów – każdy z inną głowicą. Znajduje on zastosowanie w zmywarkach do naczyń, piecach konwekcyjno-parowych, ekspresach do kawy oraz kostkarkach do lodu. W zależności od wybranej głowicy sterującej model zmiękczacza różni się parametrami.

Model Mini Boy B65 posiada głowicę elektro-mechaniczną. Ma możliwość użycia mieszacza wody, a podczas regeneracji dostępna jest twarda woda.

Urządzenia z linii Mini Boy prawidłowo zmiękczają wodę o maksymalnej twardości 25°dh (stopnie niemieckie). Dzięki niskim kosztom eksploatacji oraz możliwości obsługiwania kilku urządzeń równocześnie zmiękczacze są bardzo ekonomiczne.

DANE TECHNICZNE:

  • Ilość uzdatnionej wody pomiędzy regeneracjami [l]: 1950
  • Zużycie soli [kg]: 1
  • Zbiornik soli [kg]: 24
  • Ciśnienie dopływu wody [bar]: 2,0 - 6,0
  • Temperatura dopływu wody: < 30 °C
  • Waga: 10.00 kg
  • Średnica przyłącza: 3/4 cal
  • Ilość złoża [l]: 6,5
  • Szerokość: 240 mm
  • Głębokość: 465 mm
  • Wysokość: 535 mm
  • Zasilanie: Prąd
  • Napięcie: 230 V
  • Moc elektryczna: 3 W
  • Rodzaj regeneracji: Automatyczna (czasowa)
  • Rodzaj głowicy: Głowica B65
  • Natężenie przepływu wody nom/max [l/min]: 0 - 30 / 75
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Mijar
Azotowa 15b
41-503 Chorzów
Poland

502 314 258
biuro@mijar.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: