Telefon: 12 307 11 81 | e-mail: sklep@gastroprofit.pl

N

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | Ł | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z

 

Naboje do syfonu do bitej śmietany N2- stalowe wkłady do syfonów wykonane ze stali niklowo-anodowanej. Nabój zawiera średnio 8g czystego podtlenku azotu. Jeden nabój (wkład) służy do przygotowania około 0,5l bitej śmietany. Naboje N2O pasują wyłącznie do syfonów do bitej śmietany i nie mogą być stosowane w syfonach do wody sodowej.

Naboje do syfonu do wody sodowej CO2 - wkłady wykonane z wysokiej jakości stali. Każdy nabój zawiera średni 8g czystego dwutlenku węgla. Jeden nabój pozwala na przygotowanie około 1l gazowanej wody. W ofercie www.gastroprofit.pl znajdują się naboje w zestawach od 10 sztuk do 500 sztuk.

Nadstawka chłodnicza (witryna chłodnicza do gastronomii, nadstawka sałatkowa, nadstawka do pizzerii) - urządzenie chłodnicze z szybą, służące do przechowywania półproduktów i produktów przeznaczonych do dalszej obróbki. Nadstawki chłodnicze są używane w kebabach i pizzeriach oraz innych lokalach gastronomicznych. Witryny chłodnicze klasyfikujemy ze względu na ilość pojemników oraz standard pojemników. Wyróżniamy dwa główne standardy podziału nadstawek: GN 1/3 oraz GN 1/4. Nadstawki w standardzie GN 1/3 są bardzo uniwersalne, dzięki możliwości łatwego podziału pojemników GN 1/3 na GN 1/6 (zamiast 1x GN 1/3 można zastosować 2x GN 1/6). 

Nadziewarka do kiełbas (szpryca do kiełbas) - ręczne lub hydrauliczne urządzenie przeznaczone do nadziewania kiełbas. Wyróżniamy urządzenia pionowe oraz poziome. Najpopularniejsze nadziewarki do kiełbas mają pojemność 7l, 10l lub 15l.

Naleśnikarka gastronomiczna - urządzenie elektryczne lub gazowe do wyrobu naleśników, posiadające najczęściej żeliwną płytę grzewczą o średnicy 35 cm lub 40 cm. Wyróżniamy naleśnikarki pojedyncze oraz podwójne. W niektórych modelach naleśnikarek, płyta grzewcza jest pokryta nieprzywierającą powłoką. Ciasto po wylaniu na rozgrzaną płytę urządzenia jest rozprowadzane za pomocą drewnianej szpatuły do ciasta.

Naświetlacz do jaj (sterylizator do jaj) - profesjonalne urządzenie do dezynfekcji jaj i sztućców gastronomicznych, wyposażone w lampy UV. W ciągu 2-3 minut w cyklu naświetlania ginie do 100% bakterii Salmonella, E.Coli, ziarenkowców, laseczek tlenowych, pałeczek okrężnicy i grzybów z powierzchni skorupki

Nóż do kebaba - ręczny lub elektryczny nóż przeznaczony do krojenia mięsa do kebaba i gyrosa. Noże elektryczne, dzięki specjalnej konstrukcji urządzenia oraz dużej prędkości obrotowej ostrza, umożliwiają szybkie krojenie bardzo cienkich plastrów opiekanego mięsa do kebaba. Wiodącą na rynku marką produkującą elektryczne noże do kebaba jest firma Potis.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie