Telefon: 12 307 11 81 | e-mail: sklep@gastroprofit.pl

W

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | Ł | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z

 

Wałkownica do ciasta (wałkowarka) - urządzenie przeznaczone do rozwałkowywania ciasta do pizzy, makaronu i pierogów. Znacznie skraca czas pracy personelu. Wałkownica do ciasta posiada jedną lub dwie pary wałków, umożliwiające regulację grubości ciasta. W niektórych modelach, możliwe jest zastosowanie elektrycznego włącznika nożnego.

Warnik do wody - gastronomiczny podgrzewacz do wody, herbaty, soku. Najpopularniejsze pojemności urządzeń to 10l, 20l, 30l.

Wilk do mięsa (maszynka do mielenia mięsa) urządzenie przeznaczone do mielenia dużej ilości mięsa. Niezastąpione w profesjonalnej gastronomii, sklepach mięsnych, zakładach garmażeryjnych oraz w zastosowaniach domowych i myśliwskich. 

Worki do pakowarki próżniowej - gładkie lub moletowane (perforowane) woreczki z atestem, przeznaczone do pakowania próżniowego żywności i produktów technicznych.

Wózek do transportu pojemników i blach - nierdzewny wózek służący do transportowania i przechowywania pojemników GN i blach cukierniczych 600x400 mm.

Wózek kelnerski - nierdzewny wózek o szerokim zastosowaniu w gastronomii.

Wyciskarka do cytrusów - ręczne lub elektryczne urządzenie przeznaczone do wyciskania soku z owoców cytrusowych i granatów.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie