WhatsApp

Blat Gastronomiczny Ze Stali Nierdzewnej Z Dwoma Zlewami 220x60 Polgast

Kod: POL-BL-202226
Dostępność: produkcja na zamówienie - towar nieprefabrykowany
2663.25 4496.22 -41%
2663.25 4496.22 -41%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
4496.22 4496.22
2530.09 2530.09 cena z kodem: POL5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 10 dni
Dostawa:
0
  • Kurier gratis 0
  • Kurier pobranie - wymagana przedpłata 20% wartości zamówienia 50

Wysokiej jakości blat nierdzewny z dwoma zlewami, wykonany ze stali AISI 304 tzw. kwasówki. Posiada spawane narożniki oraz zagięcia dolne do środka na 15 mm. Na życzenie (nieodpłatnie) wykonujemy otwór fi-35 mm pomiędzy komorami odpowiedni do baterii gastronomicznych z naszej oferty. Staranne wykonanie i gładka powierzchnia sprawiają, że blat z dwoma zlewami doskonale nadaje się do zastosowania w profesjonalnej gastronomii. Dzięki wysokiej jakości stali nierdzewnej, posiada dużą odporność na kwasy i środki chemiczne stosowane w przemyśle spożywczym. Rant tylny (opcjonalnie boczne) pomagają zachować higienę.

WYMIARY:

  • A = szerokość
  • B = głębokość
  • h = wysokość

WYMIARY KOMORY:

  • 400x400x250 dla blatów o głębokości B=600 mm
  • 400x500x250 dla blatów o głębokości B=700 mm

WAŻNE INFORMACJE:

  • Materiał: stal nierdzewna
  • Nasze meble posiadają atest respektowany przez Sanepid
  • W naszej ofercie inne rozmiary
  • Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością
  • Dla zachowania właściwości nierdzewnych należy regularnie czyścić i pielęgnować mebel środkami dedykowanymi do stali nierdzewnej
  • Kod produktu: BL-202-L (zlewy po lewej stronie) lub BL-202-P (zlewy po prawej stronie)
Parametry:
Zlew [a x b x h] .:
40x40x25 cm
Status:
Produkcja na zamówienie
Zdjęcie:
Katalogowe - może przedstawiać inny rozmiar
Wysokość - H.:
30 cm + rant 4 cm
Szerokość - A:
220 cm
Głębokość - B:
60 cm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Szukasz innego rozmiaru? Planujesz zakup mebli nierdzewnych? 

Napisz przez formularz kontaktowy. Przygotujemy ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb!

image

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Polgast
Przemysłowa 2
64-730 Wieleń
Poland

509 811 876
info@polgast.com.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: