• Kategorie
  • Parametry
  • Cyrkulatory Sous-Vide

Wysokiej jakości profesjonalne kulki izolacyjne do stosowania podczas gotowania metodą Sous Vide. Dzięki zastosowaniu kulek, zminimalizowane są straty ciepła oraz u...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
55.00
Do schowka
Urządzenie służy do przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w plastikowe worki (bezpieczne dla zdrowia) i gotowane w odpowiedniej, pre...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
960.00
Do schowka
Sposób przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w plastikowe worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze  Idealne do restaurac...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
1300.00
Do schowka
idealny do gotowania w kąpieli wodnej przy dokładnie kontrolowanej temperaturze grzałka: 1,4 kW zapewnia stabilność temperatury w zakresie -0,1°C do +0,2°C pos...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
900.00
Do schowka
1. SOUS VIDE: Sous Vide to sposób przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w plastikowe worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze&nbs...
Wysyłka 48h
Dostępność Zapytaj sprzedawcę
1550.00
Do schowka
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania Sous Vide to kompaktowe urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej. Nowa, ulepszona konstrukcja, posiada czytelny wyświetlacz LCD...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
1220.00
Do schowka
Kompaktowa alternatywa dla tradycyjnego urządzenia do gotowania sous-vide - w towarzystwie pasujących garnków poręczny cyrkulator sous-vide może być z powodzeniem s...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
460.00
Do schowka
SOUS VIDE HENDI: Urządzenie służy do przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w plastikowe worki (bezpieczne dla zdrowia) i gotowa...
Wysyłka 48h
Dostępność Zapytaj sprzedawcę
1250.00
Do schowka
Woreczki wytłaczane do pakowarek listowywch do gotowania,105 mikronów. Posiadają specjalną fakturę/kratkę niezbędną do odprowadzenia powietrza. Produkt pakuje się w...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
108.00
Do schowka
Przeznaczony do powolnego gotowania w niskich temperaturach zapakowanych próżniowo potraw Przenośny, kompaktowy, przystosowany do mocowania w garnkach o wysokośc...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
657.14
Do schowka
Zachowując absolutną precyzję, wszelkie wartości odżywcze i pełnię prawdziwego smaku - dzięki możliwości indywidualnej regulacji czasu i temperatury można precyzyjn...
Wysyłka 7-14 dni
Dostępność W sprzedaży
1777.00
Do schowka
Stosowane w celu ograniczenia parowania oraz rozpryskiwania się wody podczas gotowania Tworzą warstwę izolacyjną w każdym otwartym naczyniu, zmniejszając utrat...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
524.00 -37% 330.00
Do schowka
Woreczki wytłaczane do pakowarek listwowywch do gotowania,105 mikronów. Posiadają specjalną fakturę/kratkę niezbędną do odprowadzenia powietrza. Produkt pakuje się ...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
77.00
Do schowka
Woreczki wytłaczane do pakowarek listowywch do gotowania,105 mikronów. Posiadają specjalną fakturę/kratkę niezbędną do odprowadzenia powietrza. Produkt pakuje się w...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
147.00
Do schowka
Precyzyjny cyrkulator termiczny do sous vide z kontrolą temperatury  4-calowy ekran dotykowy o wysokiej rozdzielczości  Pasuje do okrągłych lub płaski...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
1250.00
Do schowka
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
3808.57
Do schowka
BEZPIECZEŃSTWO HACCP łącze Bluetooth we wszystkich nowych modelach zapewnia maksymalną wygodę i komfort pracy efektywna kontrola HACCP procesu gotowania po zako...
Wysyłka 2-14 dni
Dostępność W sprzedaży
3200.00
Do schowka
BEZPIECZEŃSTWO HACCP łącze Bluetooth we wszystkich nowych modelach zapewnia maksymalną wygodę i komfort pracy efektywna kontrola HACCP procesu gotowania po zako...
Wysyłka 2-14 dni
Dostępność W sprzedaży
4000.00
Do schowka
Wodoodporna obudowa o współczynniku szczelności IPX7 System bezpieczeństwa automatycznie wyłączający urządzenie po wyjęciu go z naczynia kuchennego z wodą Moż...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
630.00
Do schowka
posiada regulację temperatury co 0,1°C zapewnia stabilność temperatury w zakresie do 0.1°C wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody duży elektro...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
1350.00
Do schowka
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
798.00
Do schowka
Zachowując absolutną precyzję, wszelkie wartości odżywcze i pełnię prawdziwego smaku - dzięki możliwości indywidualnej regulacji czasu i temperatury można precyzyjn...
Wysyłka 7 dni
Dostępność W sprzedaży
2237.00
Do schowka
SOUS VIDE HENDI 225264: Urządzenie służy do przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w plastikowe worki (bezpieczne dla zdrowia) i...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
1230.00
Do schowka
Wykonane z wielowarstwowej folii PA/PE Przeznaczone min. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Charakteryzują się wysoką transparentnością, odpornością na wy...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Wykonane z wielowarstwowej folii PA/PE Przeznaczone min. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Charakteryzują się wysoką transparentnością, odpornością na wy...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
zapewnia stabilność temperatury do 0,1°C przeznaczony do mocowania w pojemnikach i garnkach o pojemności do 30 l posiada regulację temperatury co 0,1°C wmontow...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Wykonane z wielowarstwowej folii PA/PE Przeznaczone min. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Charakteryzują się wysoką transparentnością, odpornością na wy...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Wykonane z wielowarstwowej folii PA/PE Przeznaczone min. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Charakteryzują się wysoką transparentnością, odpornością na wy...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Wysokiej jakości cyrkulator zanurzeniowy z możliwością sterowania za pomocą Wi-Fi (iOS i Android). CECHY: Wodoodporna obudowa o współczynniku szczelności IPX7 S...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Profesionalny zanurzeniowy cyrkulator "chef" wytycza najwyższy standard gotowania metodą Sous-Vide. Wyposażenie: Kompaktowa obudowa wykonana z tworzywa sztuczne...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
2856.19
Cyrkulacja wody zapewnia maksymalną powtarzalność (w porównaniu z urządzeniami bez mieszania) Mocowanie za pomocą klamry umożliwia zastosowanie w praktycznie każ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
5269.00
Timer/gradacja od 1 min do 99 h/1 min Dzięki solidnej konstrukcji oraz obudowy wykonanej ze stali nierdzewnej o dużej grubości doskonale sprawdza się w profesjon...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
3362.00
Nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw; zaletą Sous-vide jest perfekcyjnie przygotowana potrawa posiadająca naturalny smak, ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
14189.00
nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw zaletą Sous-vide jest perfekcyjnie przygotowana potrawa posiadająca naturalny s...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
17872.00
Cyrkulator zanurzeniowy SmartVide przeznaczony do gotowania metodą sous-vide do przygotowania dań w ściśle kontrolowanej temperaturze z zachowaniem najwyższej jak...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
4333.33
Wykonane z wielowarstwowej folii PA/PE Przeznaczone min. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Charakteryzują się wysoką transparentnością, odpornością na wy...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny

Gotowanie metodą Sous-Vide

Każdy kucharz na pewno nieraz w swojej karierze spotkał się z problemem niedogotowanej potrawy w jej wnętrzu przy jednoczesnym nadgotowaniu bądź przypaleniu się zewnętrznej warstwy. Chcąc przyspieszyć gotowanie, niejednokrotnie ustawiamy zbyt wysoką temperaturę, co sprawia, że poszczególne części dania gotują się nierównomiernie. Grozi to właśnie taką sytuacją, w której potrawę trzeba będzie już wyjąć z garnka, aby się nie przypaliła, lecz nie będzie ona odpowiednio ugotowana wewnątrz. Metodą gotowania, która nie niesie ze sobą takiego ryzyka, jest gotowanie Sous-Vide, czyli tzw. gotowanie próżniowe.

W gotowaniu próżniowym potrawę zamyka się szczelnie w plastikowej torebce w sposób próżniowy. Następnie jest ona umieszczana w kąpieli wodnej lub parowej w niższej temperaturze niż w przypadku tradycyjnego gotowania. W większości przypadków są to temperatury ok. 60-70 stopni Celsjusza. Gotowanie próżniowe trwa kilka, a nawet kilkadziesiąt godzin. Warto jednak zdecydować się na taką metodę przygotowywania potraw ze względu na rezultat, jaki można osiągnąć. Potrawy gotowane próżniowo gotują się równomiernie, dzięki czemu nie istnieje ryzyko przegotowania lub niedogotowania poszczególnych części. Wszystkie składniki zachowują też swój aromat – są delikatne, soczyste i wilgotne. Nie może dziwić fakt, że wielu kucharzy, chcąc zaoferować gościom danego lokalu najlepszej jakości, aromatyczne potrawy często decydują się na gotowanie próżniowe Sous-Vide. Aby było to jednak możliwe, niezbędne są urządzenia do gotowania Sous-Vide, czyli cyrkulatory do gotowania. Odnajdziesz je w naszej ofercie.

Cyrkulatory do gotowania

Oferujemy cyrkulatory do gotowania i pakowarki próżniowe do gotowania Sous-Vide. Dzięki nim opakujesz potrawę w torebkę próżniową oraz wypróbujesz możliwości tego wysokojakościowego gotowania potraw. Urządzenia do gotowania Sous-Vide dają możliwość dokładnej regulacji temperatury i utrzymania jej na pożądanym poziomie, a także szczelnego zamknięcia gotującej się potrawy. Zachowasz w ten sposób stałą jakość przygotowywanych dań i będą one soczyste i pełne smaku jak nigdy dotąd. To rewolucyjna metoda, która pozwoli Ci jeszcze bardziej podnieść jakość i atrakcyjność menu swojego lokalu. Nie musisz obawiać się obsługi cyrkulatorów do gotowania i innych urządzeń do gotowania Sous-Vide, ponieważ są one sprzętem zaawansowanym technologicznie, posiadającym nawet możliwość sterowania nim przy pomocy telefonu komórkowego. Gotowanie próżniowe to zatem nowoczesność, którą już teraz możesz wprowadzić również do swojej restauracji.

Wypróbuj nowoczesne metody gotowania

Przekonaj się, że warto zastosować gotowanie próżniowe również w swojej restauracji. Urozmaicisz swoje menu i zapewnisz gościom najlepszej jakości potrawy, dzięki którym z pewnością zdecydują się oni na powrót do Twojego lokalu. Twoja restauracja może być nowoczesna i podążać za najnowszymi trendami światowych kuchni dzięki ofercie sklepu internetowego Gastroprofit.