WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Grille do bułek kebaba

Liczba produktów: 7

Ulepsz swoje stanowisko gastronomiczne dzięki naszym grillom do bułek kebaba! Zaprojektowane z myślą o intensywnym użytkowaniu, te grille zapewniają szybkie i równomierne podgrzewanie bułek, gwarantując doskonały smak i teksturę. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, są trwałe, łatwe do czyszczenia i odporne na korozję. Dzięki precyzyjnej regulacji temperatury i solidnej konstrukcji, nasze grille do bułek kebaba zwiększają efektywność pracy w restauracjach, barach szybkiej obsługi i punktach gastronomicznych. Zainwestuj w nasze grille, aby podnieść standardy serwowania kebabów!

Kategorie
Filtruj

Grille do bułek kebaba

Każdy, kto kiedykolwiek zjadł pysznego kebaba, wie, że jednym z jego sekretów jest idealnie chrupiąca z zewnątrz bułka, która rozpływa się w środku. Dlatego podstawą każdego lokalu, który posiada w swojej ofercie kebab, powinien posiadać także grille do bułek kebaba. Dzięki takiemu grillowi idealnie podgrzejesz pieczywo, jednocześnie nadając mu chrupkości. Kontaktowy grill elektryczny sprawdzi się także jako idealne urządzenie do opiekania tortilli, przygotowania panini czy podsmażenia mięsa lub warzyw. Dlatego sprawdzą się nie tylko w kebabowni, ale także w każdej innej restauracji oferującej fast food. W naszej ofercie posiadamy pojedyncze oraz podwójne grille kontaktowe, które doskonale sprawdzą się w większych lokalach, gdzie ilość zamówień wymaga większych mocy przerobowych. Wszystkie oferowane przez nas grille i opiekacze mogą pochwalić się odpowiednimi atestami, które dopuszczają je do kontaktu z żywnością. Dzięki nieprzywierającym powłokom łatwo utrzymać je w czystości, a dodatkowo niektóre urządzenia posiadają płyty robocze zespawane z rantem, które dodatkowo podnoszą szczelność urządzenia i ułatwiają jego czyszczenie.

Opiekacze do bułek kebaba

W naszym asortymencie można znaleźć różne opiekacze do bułek kebaba. Jednak najpopularniejsze są grille ryflowane lub gładkie. Grill ryflowany posiada rowki, które ułatwiają spływanie tłuszczu do specjalnej rynienki. Taki grill doskonale zatem sprawdzi się przy przygotowywaniu grillowanych kawałków mięsa, takich jak steki, pierś drobiowa czy kiełbaski. Jest to także najpopularniejsza wersja opiekacza do bułek do hot dogów. Dzięki rowkom powstaje na opiekanych bułkach charakterystyczny wzorek. Grille płaskie natomiast są idealnym wyborem do podgrzewania tortilli przed zawinięciem w nią składników. Dobrze sprawdzają się także jako grille do warzyw oraz jako płyty do smażenia mięsa z sosem lub kotletów na burgery, a nawet przygotowania jajek i bekonu. Dlatego też wybór opiekacza zależy od tego, jakie będzie jego główne zastosowanie. W przypadku gdy w lokalu będą serwowane kebaby, tortille czy panini lepszym wyjściem będzie grill ryflowany, natomiast w przypadku burgerowni dużo lepszym wyborem będzie grill płaski.

Jaki grill do kebaba wybrać?

Szukając idealnego urządzenia do swojego lokalu, musisz dokładnie wiedzieć, do czego będziesz go używał i jak dużą ilość zamówień dziennie będziesz obsługiwał. W przypadku niewielkich lokali, które na grillu będą jedynie podgrzewać pieczywo oraz zapiekać tortille dużo lepszym wyborem będzie pojedynczy grill ryflowany. Duża powierzchnia robocza pozwoli podgrzać jednocześnie dwie tortille lub połowę bułki. Dlatego, jeśli wiesz, że zamówień może być sporo lepiej rozważyć grill podwójny, który przyśpieszy przygotowywanie zamówień. W przypadku gdy grill będzie służył również do opiekania mięsa, warzyw lub przygotowywania bardziej skomplikowanych posiłków lepiej rozważyć grill płaski, a najlepiej grill podwójny z jedną komorą ryflowaną a drugą płaską. Takie rozwiązanie pozwoli na jednoczesne podgrzewanie pieczywa oraz przygotowywanie mięsa czy warzyw. Ciekawą opcją są także grille podwójne z jedną płytą. Oznacza to, że połowa grilla nie posiada pokrywy. Takie rozwiązanie sprawdzi się, chociażby w przypadku przygotowywania gyrosa.