
-
-
KoszykSuma netto 0Suma brutto 0
- Kategorie
- Szukaj
-
Sprzęt do sous-vide
Przewidywana wysyłka | 2 dni |
Dostępność | 49 kpl. |
76.00

Przewidywana wysyłka | 2 dni |
Dostępność | 66 kpl. |
116.00

Przewidywana wysyłka | 2 dni |
Dostępność | 182 kpl. |
196.00

Przewidywana wysyłka | 2 dni |
Dostępność | 20 szt. |
50.00

Przewidywana wysyłka | 2 dni |
Dostępność | 98 kpl. |
58.00 -5% 55.00

Przewidywana wysyłka | 24 godziny |
Dostępność | 2 szt. |
9311.20

Przewidywana wysyłka | na zamówienie |
Dostępność | 2 szt. |
5146.00

Przewidywana wysyłka | 24 godziny |
Dostępność | 2 szt. |
5578.00

Przewidywana wysyłka | 2 dni |
Dostępność | 20 szt. |
148.00

Przewidywana wysyłka | 24 godziny |
Dostępność | 8 szt. |
2651.00

Przewidywana wysyłka | 2 dni |
Dostępność | 57 kpl. |
189.00

Przewidywana wysyłka | 2 dni |
Dostępność | 72 kpl. |
289.00

Przewidywana wysyłka | 2 dni |
Dostępność | 187 kpl. |
489.00

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
56.20

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
52.38

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
63.22

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
192.47

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
183.53

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
104.76

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
95.54

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
256.19

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
108.00

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
60.00

Ten produkt jest aktualnie niedostępny |
214.50

Gotowanie próżniowe Sous-vide
Nowoczesna kuchnia, starająca się odpowiedzieć na potrzeby gości restauracyjnych i zaproponować im coś wyjątkowego, czego nie mieli okazji skosztować nigdy wcześniej, często sięga po mniej znane, nietuzinkowe sposoby przygotowywania potraw. Jedną z nich jest bez wątpienia metoda gotowania próżniowego Sous-vide. Jest to wyjątkowy sposób gotowania składników, który zyskał sławę w drugiej połowie XX wieku. Na czym polega Sous-vide i co jest w tym rodzaju przygotowywania dań tak wyjątkowego? Pierwszym etapem przygotowania żywności jest jej próżniowe zapakowanie w worek. Następnym krokiem do uzyskania końcowej formy naszej potrawy jest umieszczenie jej w worku w kąpieli wodnej lub parowej. Sztuka gotowania Sous-vide polega na tym, aby utrzymywać odpowiednią temperaturę wody na poziomie niższym niż przy standardowym gotowaniu. Żywność gotowana jest też znacznie dłużej niż w przypadku tradycyjnego gotowania, ponieważ czas ten może sięgać nawet kilkudziesięciu godzin. W ten sposób można przygotowywać różne rodzaje mięsa, ryb, a także warzywa. Przykładowo, idealną temperaturą dla wołowiny jest przedział 58-60 stopni Celsjusza. Co zyskujemy, wykorzystując gotowanie metodą Sous-vide? Składniki zachowują swój naturalny aromat, dochodzi do ich mniejszej redukcji niż przy zwykłym gotowaniu, zachowują witaminy i mikroelementy, a także nie zachodzi konieczność używania tak dużej ilości przypraw oraz ziół. Każdy, kto próbował dania przygotowywanego tą metodą, wie, że uzyskanego w ten sposób aromatu nie da się porównać z niczym innym i osiągnąć w żaden inny sposób. Czego potrzebujesz do tego, aby móc skorzystać z gotowania próżniowego w swoim lokalu? Przede wszystkim potrzebny będzie sprzęt do Sous-vide oraz worki. Wszystko to odnajdziesz w ofercie naszego sklepu internetowego.
Sprzęt i worki do Sous-vide
W naszej ofercie odnajdziesz wszystko, czego możesz potrzebować, aby móc w swoim lokalu serwować dania przyrządzone metodą gotowania próżniowego. Oferujemy sprzęt oraz akcesoria takie, jak worki do Sous-vide. Znajdziesz u nas m.in. worki próżniowe moletowane, worki do pakowarki próżniowej oraz akcesoria do cyrkulatorów próżniowych. Zapewniamy najwyższą jakość oferowanych produktów, ponieważ jest to wyposażenie od tak renomowanych i cenionych producentów, jak np. Hendi i Yato. Dzięki temu możesz w naszym sklepie internetowym wyposażyć swoją restaurację nie tylko w urządzenia, które umożliwią Ci skorzystanie z tej wyjątkowej metody obróbki termicznej składników spożywczych, ale też we wszelkiego rodzaju akcesoria, których będziesz potrzebować, aby obsłużyć klientów lokalu.
Wyjątkowe smaki w Twojej restauracji
Już teraz wyjątkowe smaki, jakie można osiągnąć dzięki gotowaniu próżniowemu, są w zasięgu Twoim i Twojego lokalu gastronomicznego. Wybierz sprzęt do Sous-vide, worki oraz inne akcesoria, dzięki którym Twoi klienci będą mogli skosztować nietuzinkowo przyrządzonych, aromatycznych dań. Sprawdź nasz asortyment i wybierz, czego potrzebuje Twój lokal.