• Kategorie
  • Szukaj
  • Sprzęt do sous-vide

Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
76.00
Do schowka
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
116.00
Do schowka
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
196.00
Do schowka
Kulki izolacyjne do gotowania sous vide. Unosząc się na powierzchni wody w naczyniu do sous vide, tworzą powłokę izolacyjną zmniejszającą odparowywanie wody. Dzięki...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
48.00
Do schowka
PROMOCJA - TYLKO DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!   Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw me...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
58.00 -5% 55.00
Do schowka
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
108.00
Do schowka
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
427.90
Do schowka
BEZPIECZEŃSTWO HACCP łącze Bluetooth we wszystkich nowych modelach zapewnia maksymalną wygodę i komfort pracy efektywna kontrola HACCP procesu gotowania po...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
6623.55
Do schowka
Do zastosowania z workami 691924, 691925, 691926 Dedykowany do pakowarki do zup i sosów 691312 Wykonany ze stali nierdzewnej
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
194.00
Do schowka
Precyzyjny cyrkulator temperatury ze sterowaniem temperaturą 4-calowy ekran dotykowy Dzięki zaciskowi pasuje do każdego okrągłego albo płaskiego naczynia o mi...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
2300.00
Do schowka
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
189.00
Do schowka
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
289.00
Do schowka
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
269.00
Do schowka
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
489.00
Do schowka
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstw...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Moletowane Wykonane z PA/PE, grubość 105 mikronów Warstwa z nylonu przeznaczona do kontaktu z żywnością Warstwa z poliamidu gwarantuje hermetyczność Wytłoczen...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Urządzenie służy do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności za pomocą bardzo dokładnie ustawianego i kontrolowanego procesu Piec wyposażony w sondę tempera...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
4423.00
Moletowane Wykonane z PA/PE, grubość 105 mikronów Warstwa z nylonu przeznaczona do kontaktu z żywnością Warstwa z poliamidu gwarantuje hermetyczność Wytłocz...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny

Gotowanie próżniowe Sous-vide

Nowoczesna kuchnia, starająca się odpowiedzieć na potrzeby gości restauracyjnych i zaproponować im coś wyjątkowego, czego nie mieli okazji skosztować nigdy wcześniej, często sięga po mniej znane, nietuzinkowe sposoby przygotowywania potraw. Jedną z nich jest bez wątpienia metoda gotowania próżniowego Sous-vide. Jest to wyjątkowy sposób gotowania składników, który zyskał sławę w drugiej połowie XX wieku. Na czym polega Sous-vide i co jest w tym rodzaju przygotowywania dań tak wyjątkowego? Pierwszym etapem przygotowania żywności jest jej próżniowe zapakowanie w worek. Następnym krokiem do uzyskania końcowej formy naszej potrawy jest umieszczenie jej w worku w kąpieli wodnej lub parowej. Sztuka gotowania Sous-vide polega na tym, aby utrzymywać odpowiednią temperaturę wody na poziomie niższym niż przy standardowym gotowaniu. Żywność gotowana jest też znacznie dłużej niż w przypadku tradycyjnego gotowania, ponieważ czas ten może sięgać nawet kilkudziesięciu godzin. W ten sposób można przygotowywać różne rodzaje mięsa, ryb, a także warzywa. Przykładowo, idealną temperaturą dla wołowiny jest przedział 58-60 stopni Celsjusza. Co zyskujemy, wykorzystując gotowanie metodą Sous-vide? Składniki zachowują swój naturalny aromat, dochodzi do ich mniejszej redukcji niż przy zwykłym gotowaniu, zachowują witaminy i mikroelementy, a także nie zachodzi konieczność używania tak dużej ilości przypraw oraz ziół. Każdy, kto próbował dania przygotowywanego tą metodą, wie, że uzyskanego w ten sposób aromatu nie da się porównać z niczym innym i osiągnąć w żaden inny sposób. Czego potrzebujesz do tego, aby móc skorzystać z gotowania próżniowego w swoim lokalu? Przede wszystkim potrzebny będzie sprzęt do Sous-vide oraz worki. Wszystko to odnajdziesz w ofercie naszego sklepu internetowego.

Sprzęt i worki do Sous-vide

W naszej ofercie odnajdziesz wszystko, czego możesz potrzebować, aby móc w swoim lokalu serwować dania przyrządzone metodą gotowania próżniowego. Oferujemy sprzęt oraz akcesoria takie, jak worki do Sous-vide. Znajdziesz u nas m.in. worki próżniowe moletowane, worki do pakowarki próżniowej oraz akcesoria do cyrkulatorów próżniowych. Zapewniamy najwyższą jakość oferowanych produktów, ponieważ jest to wyposażenie od tak renomowanych i cenionych producentów, jak np. Hendi i Yato. Dzięki temu możesz w naszym sklepie internetowym wyposażyć swoją restaurację nie tylko w urządzenia, które umożliwią Ci skorzystanie z tej wyjątkowej metody obróbki termicznej składników spożywczych, ale też we wszelkiego rodzaju akcesoria, których będziesz potrzebować, aby obsłużyć klientów lokalu.

Wyjątkowe smaki w Twojej restauracji

Już teraz wyjątkowe smaki, jakie można osiągnąć dzięki gotowaniu próżniowemu, są w zasięgu Twoim i Twojego lokalu gastronomicznego. Wybierz sprzęt do Sous-vide, worki oraz inne akcesoria, dzięki którym Twoi klienci będą mogli skosztować nietuzinkowo przyrządzonych, aromatycznych dań. Sprawdź nasz asortyment i wybierz, czego potrzebuje Twój lokal.