Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

  • Kategorie
  • Szukaj
  • Sprzęt do sous-vide

Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 49 kpl.
76.00
76.00
kpl. Do schowka
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 66 kpl.
116.00
116.00
kpl. Do schowka
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 182 kpl.
196.00
196.00
kpl. Do schowka
Kulki izolacyjne do gotowania sous vide. Unosząc się na powierzchni wody w naczyniu do sous vide, tworzą powłokę izolacyjną zmniejszającą odparowywanie wody. Dzięki...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 20 szt.
50.00
50.00
szt. Do schowka
PROMOCJA - TYLKO DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!   Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw me...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 98 kpl.
58.00 -5% 55.00
58.00 -5% 55.00
kpl. Do schowka
BEZPIECZEŃSTWO HACCP łącze Bluetooth we wszystkich nowych modelach zapewnia maksymalną wygodę i komfort pracy efektywna kontrola HACCP procesu gotowania po...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 2 szt.
9311.20
9311.20
szt. Do schowka
Przewidywana wysyłka na zamówienie
Dostępność 2 szt.
5146.00
5146.00
szt. Do schowka
Piec do gotowania w niskiej temperaturze Hendi 225479 - co wybrać? Urządzenie służy do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności za pomocą bardzo dokładni...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 2 szt.
5578.00
5578.00
szt. Do schowka
Do zastosowania z workami 691924, 691925, 691926 Dedykowany do pakowarki do zup i sosów 691312 Wykonany ze stali nierdzewnej Średnica 18 cm, h 32 cm Średnica ...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 20 szt.
148.00
148.00
szt. Do schowka
Precyzyjny cyrkulator temperatury ze sterowaniem temperaturą 4-calowy ekran dotykowy Dzięki zaciskowi pasuje do każdego okrągłego albo płaskiego naczynia o mi...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 8 szt.
2651.00
2651.00
szt. Do schowka
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 57 kpl.
189.00
189.00
kpl. Do schowka
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 72 kpl.
289.00
289.00
kpl. Do schowka
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 187 kpl.
489.00
489.00
kpl. Do schowka
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
56.20
56.20
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstw...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
52.38
52.38
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
63.22
63.22
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
192.47
192.47
Moletowane Wykonane z PA/PE, grubość 105 mikronów Warstwa z nylonu przeznaczona do kontaktu z żywnością Warstwa z poliamidu gwarantuje hermetyczność Wytłoczen...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
183.53
183.53
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
104.76
104.76
Wykonane z PA/PE, grubość 70 mikronów Przeznaczone m.in. do pakowania próżniowego oraz do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylonu przeznaczona do...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
95.54
95.54
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
256.19
256.19
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
108.00
108.00
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
60.00
60.00
Posiadają atest dopuszczający do kontaktu z żywnością Wykonane z PA/PE Grubość 70 mikronów Odpowiednie m.in. do przyrządzania potraw metodą Sous Vide Warstwa z nylo...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
214.50
214.50

Gotowanie próżniowe Sous-vide

Nowoczesna kuchnia, starająca się odpowiedzieć na potrzeby gości restauracyjnych i zaproponować im coś wyjątkowego, czego nie mieli okazji skosztować nigdy wcześniej, często sięga po mniej znane, nietuzinkowe sposoby przygotowywania potraw. Jedną z nich jest bez wątpienia metoda gotowania próżniowego Sous-vide. Jest to wyjątkowy sposób gotowania składników, który zyskał sławę w drugiej połowie XX wieku. Na czym polega Sous-vide i co jest w tym rodzaju przygotowywania dań tak wyjątkowego? Pierwszym etapem przygotowania żywności jest jej próżniowe zapakowanie w worek. Następnym krokiem do uzyskania końcowej formy naszej potrawy jest umieszczenie jej w worku w kąpieli wodnej lub parowej. Sztuka gotowania Sous-vide polega na tym, aby utrzymywać odpowiednią temperaturę wody na poziomie niższym niż przy standardowym gotowaniu. Żywność gotowana jest też znacznie dłużej niż w przypadku tradycyjnego gotowania, ponieważ czas ten może sięgać nawet kilkudziesięciu godzin. W ten sposób można przygotowywać różne rodzaje mięsa, ryb, a także warzywa. Przykładowo, idealną temperaturą dla wołowiny jest przedział 58-60 stopni Celsjusza. Co zyskujemy, wykorzystując gotowanie metodą Sous-vide? Składniki zachowują swój naturalny aromat, dochodzi do ich mniejszej redukcji niż przy zwykłym gotowaniu, zachowują witaminy i mikroelementy, a także nie zachodzi konieczność używania tak dużej ilości przypraw oraz ziół. Każdy, kto próbował dania przygotowywanego tą metodą, wie, że uzyskanego w ten sposób aromatu nie da się porównać z niczym innym i osiągnąć w żaden inny sposób. Czego potrzebujesz do tego, aby móc skorzystać z gotowania próżniowego w swoim lokalu? Przede wszystkim potrzebny będzie sprzęt do Sous-vide oraz worki. Wszystko to odnajdziesz w ofercie naszego sklepu internetowego.

Sprzęt i worki do Sous-vide

W naszej ofercie odnajdziesz wszystko, czego możesz potrzebować, aby móc w swoim lokalu serwować dania przyrządzone metodą gotowania próżniowego. Oferujemy sprzęt oraz akcesoria takie, jak worki do Sous-vide. Znajdziesz u nas m.in. worki próżniowe moletowane, worki do pakowarki próżniowej oraz akcesoria do cyrkulatorów próżniowych. Zapewniamy najwyższą jakość oferowanych produktów, ponieważ jest to wyposażenie od tak renomowanych i cenionych producentów, jak np. Hendi i Yato. Dzięki temu możesz w naszym sklepie internetowym wyposażyć swoją restaurację nie tylko w urządzenia, które umożliwią Ci skorzystanie z tej wyjątkowej metody obróbki termicznej składników spożywczych, ale też we wszelkiego rodzaju akcesoria, których będziesz potrzebować, aby obsłużyć klientów lokalu.

Wyjątkowe smaki w Twojej restauracji

Już teraz wyjątkowe smaki, jakie można osiągnąć dzięki gotowaniu próżniowemu, są w zasięgu Twoim i Twojego lokalu gastronomicznego. Wybierz sprzęt do Sous-vide, worki oraz inne akcesoria, dzięki którym Twoi klienci będą mogli skosztować nietuzinkowo przyrządzonych, aromatycznych dań. Sprawdź nasz asortyment i wybierz, czego potrzebuje Twój lokal.