WhatsApp

Noże do kebaba

Liczba produktów: 39

Odkryj różnicę, jaką robią nasze noże do kebaba! Wyjątkowo ostre, precyzyjne i trwałe, sprawią, że krojenie mięsa stanie się szybkie i bezwysiłkowe. Idealne dla profesjonalnych kucharzy, te noże podniosą jakość serwowanych potraw i zadowolenie klientów w Twojej restauracji. Wybierz jakość, która robi wrażenie!

Kategorie
Filtruj

Noże do kebaba

Jednym z najpopularniejszych punktów gastronomicznych pojawiających się w ostatnich latach w Polsce są różnego rodzaju kebabownie. Ich popularność opiera się na prostocie oferowanych dań, jednocześnie z korzystną ceną oraz ciekawie skomponowanymi posiłkami. Planując otwarcie takiego punktu, powinno się wiedzieć, jakie wyposażenie należy zgromadzić, aby móc szybko i efektywnie obsługiwać klientów. Jednymi z takich urządzeń są noże do kebaba. Sam kebab opiera się bowiem na dodatku mięsa pieczonego na specjalnym ruszcie pociętego w cienkie, długie plastry przypieczone z jednej strony. Aby móc łatwo uzyskać taki efekt potrzebujesz idealny, bardzo ostry nóż do kebaba, który pozwoli uzyskać idealny efekt. W naszej ofercie posiadamy zarówno elektryczne noże do kebaba, jak i noże ręczne. Te pierwsze dzielą się na noże bezprzewodowe (akumulatorowe), które zapewniają łatwą obsługę bez konieczności pilnowania przewodu elektrycznego oraz na noże klasyczne. Natomiast noże ręczne wykonane z wysokiej jakości hartowanej stali zapewnią pełną precyzję cięcia.

Noże do kebaba Potis

W przypadku wyboru sprzętu do gastronomii najlepiej zaufać renomowanej firmie z dużym doświadczeniem na rynku. Firma Potis od prawie 40 lat specjalizuje się w produkcji sprzętu gastronomicznego, ze specjalizacją w sprzęcie do przygotowania dań w stylu kebab. Wśród ich oferty można znaleźć między innymi grille elektryczne i gazowe, grille kontaktowe, a także noże do kebaba Potis. Noże te wyróżniają się lekkością, ergonomiczną rączką ułatwiającą obsługę noża oraz możliwością regulacji grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Co więcej, firma Potis zapewnia łatwy dostęp do elementów eksploatacyjnych, takich jak tarcze do noży oraz ostrzałki. Wszystkie wyprodukowane przez nią noże są w tym samym standardzie montażu oraz posiadają ten sam rozmiar, dzięki czemu bardzo łatwo zakupić nowe części, nawet jeśli dany model noża został zastąpiony nowszym. W standardzie produkowane są gładkie oraz ząbkowane tarcze do noży Potis, co pozwala na zwiększenie zakresu pracy. Każdy nóż w zestawie posiada zasilacz, ostrza, podstawkę pod ostrze oraz materiały eksploatacyjne, takie jak smar czy zapasowy bezpiecznik.

Noże do kebaba Hendi

Hendi to marka założona w roku 1934. Od tamtej pory specjalizuje się w produkcji sprzętu do gastronomii, od urządzeń chłodniczych, przez piece konwekcyjne aż po miksery, zmywarki roboty kuchenne oraz drobne akcesoria takie jak noże do kebaba Hendi. W ich ofercie można znaleźć akumulatorowe noże do kebaba z wymiennymi tarczami, które charakteryzują się dużą wygodą użytkowania, lekkością oraz akumulatorami o dużej pojemności. Oprócz nich mają także klasyczne noże elektryczne do kebaba w różnych rozmiarach, dzięki czemu łatwo dobrać odpowiednią wielkość urządzenia do ilości przetwarzanego mięsa dziennie. Pozwoli to zaoszczędzić energię oraz usprawni pracę. Oferują również klasyczne ręczne noże do kebaba, które doskonale sprawdzą się także do krojenia wędlin, pieczeni oraz innego mięsa po obróbce termicznej. Wszystkie produkty Hendi posiadają odpowiednie atesty, które dopuszczają je do pracy z żywnością. Co więcej, firma Hendi stawia na rozwiązania proekologiczne.