• Kategorie
  • Parametry
  • Schładzarki szokowe

W profesjonalnej kuchni nie może zabraknąć funkcjonalnego wyposażenia gastronomicznego, które umożliwi efektywną pracę zespołu. Do innowacyjnych rozwiązań, które można znaleźć w najlepszych restauracjach, należy np. schładzarka szokowa. To specjalistyczne urządzenie, które służy do błyskawicznego schładzania, a nawet zamrażania przygotowanych potraw czy nieprzetworzonych artykułów spożywczych. Taka schładzarka szokowa znajdzie zastosowanie wszędzie tam, gdzie przykłada się wagę do jakości obsługi, a produkty traktuje się w odpowiedni i higieniczny sposób. Wykorzystanie takiego urządzenia jest bardzo korzystne, ponieważ po szybkiej zmianie temperatury na ujemną nie ma możliwości, aby doszło do rozwoju bakterii. Proponujemy sprzęt różnej wielkości i o rożnych parametrach. Zapraszamy do porównania poszczególnych modeli.