• Kategorie
  • Parametry
  • Wózki kelnerskie

Nieodłącznym elementem profesjonalnej gastronomii jest potrzeba przetransportowania żywności lub akcesoriów związanych z żywnością. Dotyczy to szczególnie restauracji, stołówek, firm cateringowych, szpitali, domów opieki czy sal weselnych. Idealnie do tego celu nadają się wózki kelnerskie nierdzewne. Jakie cechy powinien mieć dobry wózek nierdzewny do użytku w gastronomii? Przede wszystkim powinien mieć solidną konstrukcję, która zagwarantuje stabilną, a przede wszystkim bezpieczną eksploatację. Wózki kelnerskie oferowane przez naszą firmę, dzielimy na dwie grupy. Pierwszą z nich stanowią gotowe produkty takich firm jak Hendi, Stalgast, Soda Pluss czy Royal. Są to wyroby przeznaczone do samodzielnego montażu, których niewątpliwą zaletą jest możliwość rozmontowania wózka kelnerskiego, gdy jest on nieużywany, dzięki czemu nie zajmuje dużo miejsca. Produkty powyższych firm charakteryzują się bardzo korzystną ceną i dobrą jakością.