Tylko przez Timer
-
Kategorie
- Rodzaj lokalu
- Akcesoria kuchenne
-
Chłodnictwo
- Akcesoria chłodnicze
- Chłodziarki barowe
- Chłodziarki farmaceutyczne
- Dystrybutory do napojów
- Dystrybutory do lodów
- Granitory
- Komory chłodnicze i mroźnicze
- Lodówki na próbki HACCP
- Łuskarki do lodu
- Maszyny do lodów
- Maszyny do bitej śmietany
- Nadstawki chłodnicze
- Schładzarki szokowe
- Stoły chłodnicze
- Stoły mroźnicze
- Szafy do sezonowania mięsa
- Szafy chłodnicze
- Szafy mroźnicze
- Witryny chłodnicze
- Wytwornice lodu
- Zamrażarki skrzyniowe
-
Meble gastronomiczne
- Meble gastronomiczne Stalgast
- Meble nierdzewne od ręki
- Regały magazynowe chromowane
- Półki gastronomiczne
- Regały gastronomiczne
- Regały z tworzywa
- Szafki gastronomiczne wiszące
- Szafy gastronomiczne nierdzewne
- Meble do zmywalni
- Baseny gastronomiczne
- Blaty gastronomiczny ze zlewem
- Nierdzewne kosze na śmieci
- Separatory tłuszczu
- Stoły załadowcze do zmywarek
- Stoły gastronomiczne ze zlewem
- Umywalki gastronomiczne
- Stoły ze stali nierdzewnej
- Blaty gastronomiczne nierdzewne
- Stoły gastronomiczne centralne
- Stoły jezdne gastronomiczne
- Stoły gastronomiczne nierdzewne
- Stoły gastronomiczne wiszące
- Okapy gastronomiczne
- Nadstawki gastronomiczne
- Podstawy pod garnki
- Podstawy pod kloce masarskie
- Podstawy pod piece
- Podstawy pod zmywarki
- Pozostałe meble gastronomiczne
- Wózki gastronomiczne
- Ciągi kuchenne
-
Obróbka mechaniczna
- Kutry gastronomiczne (cuttry)
- Dzielarki i zaokrąglarki do ciasta
- Filtry oleju
- Kloce masarskie
- Kotleciarki gastronomiczne
- Krajalnice do chleba
- Krajalnice do wędlin i sera
- Maszyny do świeżego makaronu
- Miksery kuchenne
- Miksery planetarne
- Miksery ręczne
- Miksery uniwersalne
- Miksery spiralne
- Mieszarki do mięsa i farszu
- Roboty gastronomiczne wielofunkcyjne
- Nadziewarki do kiełbas
- Nadziewarki do pączków
- Obieraczki do ziemniaków
- Pakowarki próżniowe
- Worki i rolki do pakowarek
- Piły do kości
- Skubarki do drobiu
- Suszarki do żywności
- Szatkownice do warzyw
- Tarcze do szatkownic
- Tarcze do frytek
- Tarcze do kostek
- Tarcze do plasterków
- Tarcze do plasterków falistych
- Tarcze do słupków
- Tarcze do wiórków
- Zestawy tarcz do szatkownic
- Pozostałe tarcze do szatkownic
- Wilki do mięsa
- Wirówki do sałaty
-
Urządzenia grzewcze
- Bemary gastronomiczne
- Cyrkulatory Sous-Vide
- Czajniki gastronomiczne
- Frytownice
- Gofrownice gastronomiczne
- Naleśnikarki gastronomiczne
- Grille kontaktowe
- Grille wolnostojące
- Grille ogrodowe
- Kociołki do zup
- Kotły warzelne
- Kuchenki indukcyjne
- Kuchnie elektryczne
- Kuchnie gazowe
- Kuchnie gastronomiczne
- Lampy grzewcze do potraw
- Makaroniarki
- Maszyny do popcornu
- Maszyny do waty cukrowej
- Mikrofalówki gastronomiczne
- Opiekacze i salamandry
- Pasty do podgrzewaczy
- Parowniki DIM SUM
- Patelnie gazowe
- Patelnie uchylne i kotły
- Piece konwekcyjne
- Piece konwekcyjno-parowe
- Piece piekarskie
- Piekarniki
- Podgrzewacze do talerzy
- Podgrzewacze stołowe
- Pozostałe urządzenia grzewcze
- Płyty grillowe
- Rożna do kurczaków
- Sous-vide
- Taborety gastronomiczne
- Termosy gastronomiczne
- Tostery gastronomiczne
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia do hot-dog
- Warniki do wody i zaparzacze
- Zaparzacze do kawy
- Wędzarnie
- Witryny grzewcze
- Zmywalnia i higiena
- Okazje
-
Producenci
- Alpen Camping
- Alphatech by Lainox
- Alushelf
- Alwi
- AMERBOX
- Amitek
- Animo
- AP Polska
- Araven
- Arcoroc
- ART Quick Soda
- Bar Up
- Barmatic
- Bartscher
- Berto's
- Bormioli Rocco
- Bradley Smoker
- Bravilor Bonamat
- Brema Ice Makers
- Brita
- Byfal
- CAMBRO
- Carimali
- Caterina
- Ceado
- Ceky
- Chef de Cuisine
- Classeq
- Comas
- cookPro
- Cunill
- Cuppone
- Części
- Dalmec
- Degrenne
- Devran
- DIHR
- Elframo
- Eloma
- F. Dick
- Fama
- FCM
- Fiamma
- Fiesta
- Fine Dine
- FM Industrial
- Fresco
- Fricosmos
- Furmis
- Futurmat
- GAM
- Gastro-Tar
- Gastroprofit
- Gasztrometál
- GGF
- GMG
- GRAEF.
- GRAFEN
- Gredil
- Hallde
- Hamilton Beach
- Hamilton Beach Commercial
- Hendi
- Henkelman
- HOONVED
- Horeca Parts
- Hoshizaki
- Icematic
- Inoxtrend
- InSink Erator
- iSi
- Islaverde
- Kayser
- Kenwood
- Kitchen Aid
- Kocel
- KOPA
- KROMET
- La Felsinea
- Lainox
- LAVA
- Lavezzini
- Linden
- Lubiana
- LUND
- Ma-Ga
- Magister
- Master Frost
- MBM
- Medgree
- Mega-M
- Meltem
- MENUMASTER
- Mijar
- Mix
- Moduline
- Monolith
- Moretti Forni
- Mosa
- mychef.
- Nayati
- Nino Cucino
- NTF
- Nuova Simonelli
- Ohaus
- Olis
- P21
- Paderno
- Panasonic
- Pasabahce
- Pavoni
- PizzaGroup
- Polgast
- POLYSCIENCE
- Potis
- Prisma Food
- Pujadas
- Quamar
- RAVANSON
- REDFOX
- Resto Quality
- Retigo
- Revolution
- Rilling
- RM GASTRO
- Robot Coupe
- RODO
- Roller Grill
- Sagi
- Sammic
- Samsung
- Sanelli
- Santos
- SAYL
- Silanos
- Sirman
- SPM
- Stalgast
- Stockel
- Sunnex
- SUPERDRY
- Szron
- Tecfrigo
- Tecnoeka
- Thermo Future Box
- Tramontina
- Triangle
- Tribeca
- Ultra Power
- Unox
- Uyar
- Victor
- Victoria Arduino
- Victorinox
- Waring
- Watersystem
- WEGA
- WeGrill and more
- YATO
- Zernike
- Kalkulacja leasingu
- Dostawa
- Płatności
- Regulamin
- Raty/Leasing
- Promocje
- Kontakt
Gastronomiczne ekspresy do kawy
Liczba produktów: 157Gastronomiczne ekspresy do kawy
Nie tylko kawiarnie, ale też coraz częściej cukiernie czy bary oferują wiele rodzajów kawy. Jednakże, aby spełnić w pełni oczekiwania klientów, co do jakości kawy dobrze jest zainwestować w gastronomiczne ekspresy do kawy. Czym one się różnią od klasycznego ekspresu? Przemysłowe ekspresy do kawy zazwyczaj mają więcej niż jedną dyszę, co pozwala na przygotowanie kilku napojów jednocześnie. Nawet jeśli zdecydujemy się na model z jedną dyszą, będzie on znacznie wydajniejszy niż ekspres do użytku domowego. Gastronomiczne ekspresy do kawy z jedną dyszą pozwalają na wykonanie do 100 kaw na godzinę. Poza tym posiadają one dużo większe zbiorniki na wodę, które pozwalają na rzadsze jej uzupełnianie. Bardziej zaawansowane modele mają także możliwość podpięcia pod sieć wodociągową, co pozwala na opcję automatycznego uzupełniania wody w bojlerze. Gastronomiczne ekspresy do kawy to zazwyczaj ekspresy ciśnieniowe, kolbowe, które będą wymagały od pracowników przeszkolenia związanego z ich obsługą. Jednakże kawa parzona w tych ekspresach jest najbardziej ceniona wśród miłośników małej czarnej.
Automatyczne gastronomiczne ekspresy do kawy
W przypadku mniejszych lokali, gdzie kawa jest jedynie dodatkiem do menu, bardzo dobrze sprawdzają się automatyczne gastronomiczne ekspresy do kawy. W przypadku mniejszych modeli mamy możliwość zaprogramowania od kilku do kilkunastu rodzajów napoi, dzięki czemu każdy pracownik będzie w stanie przygotować kawę dzięki możliwości wykonania jej za pomocą jednego przycisku. Dużym ułatwieniem w przypadku automatycznych ekspresów do kawy jest możliwość używania zarówno kawy ziarnistej, jak i mielonej. Także specjalny pojemnik na mleko i jego automatyczne spienianie. Dla bardziej zaawansowanych rozwiązań możemy polecić automatyczne gastronomiczne ekspresy do kawy w wersji do bezpośredniego użytku przez klienta. Posiadają one nie tylko zbiornik na mleko w proszku, ale także na kakao. Dzięki temu oferują większą liczbę gotowych napoi. Proste w obsłudze dzięki ekranowi dotykowemu z menu obrazkowym nie sprawią trudności nikomu!
Ekspres do kawy do małej gastronomii
Wybierając ekspres do kawy do małej gastronomii, powinno wziąć się pod uwagę kilka istotnych cech. Prostotę jego obsługi. W małym lokalu mamy zazwyczaj niewielką obsadę pracowniczą, którą zwiększa się w przypadku większego sezonu. W takim wypadku ekspres do kawy łatwy w obsłudze będzie pozwalał na szybkie szkolenie nowego pracownika, jednocześnie pozwoli wyeliminować większość błędów, które może popełnić. Dlatego najlepszym wyborem do małej gastronomii będzie automatyczny ekspres do kawy, który przygotuje również bardziej skomplikowane napoje jak latte, cappuccino czy macchiato. Sprawa ma się inaczej w przypadku, gdy szukamy ekspres do kawy do kawiarni. W takim wypadku dużo lepszym rozwiązaniem będzie ekspres ciśnieniowy, ponieważ zapewni od dużo lepszą jakość kawy, zwłaszcza w przypadku szczególnych mieszanek ziaren, z których chcemy wydobyć pełen aromat. Mniejsze kawiarnie mogą pozwolić sobie na urządzenia z jedną lub dwiema dyszami parowymi, natomiast w przypadku większego lokalu zalecamy urządzenia z większą ilością dysz lub zakup dwóch urządzeń podobnej klasy.