WhatsApp

Profesjonalne urządzenia i akcesoria do obróbki mechanicznej potraw

Liczba produktów: 1978
Kategorie
Filtruj

W tej kategorii znajdą Państwo profesjonalne urządzenia i akcesoria służące do obróbki mechanicznej potraw. Są one dużym ułatwieniem w każdej profesjonalnej kuchni i umożliwiają szybszą preparację potraw oraz ich krojenie, siekanie, mielenie, miksowanie oraz blendowanie. Oferowany asortyment to sprzęt niezastąpiony w profesjonalnych kuchniach restauracyjnych jak też innych punktach zajmujących się wyrobem dań garmażeryjnych oraz cateringach.

Akcesoria do kuchennej obróbki mechanicznej oferowane na Gastroprofit.pl to m.in:

  • Maszynki do mielenia mięsa o wielu trybach pracy, które występują w kilku rodzajach i typach. Umożliwiają szybką pracę i są bardzo wydajne.
  • Profesjonalne szatkownice elektryczne, które błyskawicznie przygotują wiele warzyw do produkcji sałatek, sosów i innych dań
  • Miksery/blendery ręczne o różnej mocy, które dostępne są w bardzo dużych rozmiarach umożliwiających zmiksowanie zawartości dużego garnka lub pojemnika
  • Nadziewarki do kiełbas ułatwiający proces produkcji wędlin
  • Mieszalniki do farszu, pakowarki próżniowe, kotleciarki, miksery, kloce masarskie, krajalnice, wilki do mięsa i nadziewarki

W ofercie znajdują się także profesjonalne akcesoria do wyżej wymienionych urządzeń takie jak: nożyki, mieszadełka, tarcze, sitka, worki, torebki i przystawki. 

Jakie urządzenia elektryczne kuchenne maszyny do obróbki mechanicznej wybrać do swojej kuchni?

Wybierając tego typu sprzęt warto zastanowić się do czego będzie nam służył. W profesjonalnej kuchni nie może zabraknąć miksera, blendera oraz maszynki do mielenia, np. Mięsa. Są to podstawowe urządzenia umożliwiające rozdrobnienie i szybkie przygotowanie wielu posiłków. Warto też zadbać o obecność profesjonalnej wirówki do sałaty. W przypadku baru sałatkowego lub kuchni wegetariańskiej przyda się profesjonalna elektryczna szatkownica, która szybko przygotuje wybrane warzywa do gotowania lub tworzenia z nich sałatek. Należy również pamiętać o naświetlaczu do jaj, który jest przydatny niemal w każdej restauracji. Urządzenie sprawdzi się również do naświetlania noży. Obecność tarki - obowiązkowa! Jeżeli wyposażamy punkt produkujący wędliny oraz inne produkty garmażeryjne sprawdzą się nadziewarki do kiełbas oraz mieszarki do farszu, które pozwolą przygotować wiele kilogramów farszu do pierogów, naleśników oraz krokietów lub zapiekanek.

Co charakteryzuje oferowane przez nas kuchenne urządzenia elektryczne do obróbki mechanicznej? 

Przede wszystkim wyróżnia nas jakość i profesjonalizm. Urządzenie wyprodukowano i zaprojektowano z myślą o spełnianiu potrzeb pracowników gastronomii i garmażerii, którzy potrzebują ułatwień w swojej pracy. Urządzenia elektryczne nie wymagają użycia siły własnych rąk, dzięki czemu są niezwykle przydatne podczas każdej preparacji, szczególnie w przypadku gdy ilość produktów jest duża. Nasi klienci są zadowoleni i często wybierają oferowane produkty ze względu na ich wysoką jakość oraz możliwość zakupu kompletnego wyposażenia do każdej kuchni i lokalu w jednym miejscu!