• Kategorie
  • Parametry
  • Kloce masarskie

W naszej ofercie znajdują się profesjonalne kloce masarskie – proponujemy produkty wykonane z drewna bądź tworzywa (np. polietylenu). To podstawowy element wyposażenia każdej rzeźni czy sklepu mięsnego, który wykorzystują też profesjonalne restauracje czy placówki zbiorowego żywienia, z których korzysta wielu konsumentów. Taki kloc masarski to rodzaj grubego stołka – drewnianego lub z tworzywa sztucznego –  na którym można ułożyć kawałek mięsa przeznaczony do obróbki. Na klocu można wygodnie rozcinać lub rozbijać wieprzowinę, wołowinę i drób. W tej kategorii polecamy m.in. marki Hendi i Stalgast. Wybierając naturalne drewno, mogą Państwo liczyć na stabilniejszą konstrukcję i dużo przystępniejsze ceny. Wyroby z polietylenu są z kolei bardziej higieniczne i łatwiejsze w czyszczeniu.