Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

  • Kategorie
  • Szukaj
  • Noże do mięsa

Wysokiej jakości profesjonalny nóż wykonany ze stali nierdzewnej Uchwyt wykonany z polipropylenu zgodnie z normami HACCP Przeznaczenie: mięso surowe Kolor: cze...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 350 szt.
40.00
40.00
szt. Do schowka
Nóż do kebaba ostrze 35 cm - brązowy HACCP Hendi 842966 Profesjonalny nóż do kebaba Hendi 842966 wykonany zgodnie z HACCP. Kolor brązowy - przeznaczony do...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 67 szt.
53.00
53.00
szt. Do schowka
Nóż do kebaba ostrze 35 cm STANDARD Hendi Profesjonalny nóż przeznaczony do użytku w gastronomii i dla wymagających kucharzy amatorów. Uchwyt noża jest wykonany z p...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 131 szt.
48.00
48.00
szt. Do schowka
Nóż do mięsa ostrze 35 cm HACCP Hendi 842928 Wysokiej jakości profesjonalny nóż wykonany ze stali nierdzewnej Uchwyt wykonany z polipropylenu zgodnie z normami H...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 62 szt.
42.00
42.00
szt. Do schowka
Nóż rzeźniczy ostrze 25 cm STANDARD Hendi Profesjonalny nóż przeznaczony do użytku w gastronomii i dla wymagających kucharzy amatorów. Uchwyt noża jest wykonany z p...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 3 szt.
35.00
35.00
szt. Do schowka
twardość ostrza 52-54 HRC noże Stalgast wykonane są z kutego pręta stalowego rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach ł...
Przewidywana wysyłka 3 dni
Dostępność 101 szt.
31.00
31.00
szt. Do schowka
Stal węglowa Miękki uchwyt Uchwyt wykonany z polipropylenu Można myć w zmywarkach
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 2 szt.
55.00
55.00
szt. Do schowka
Profesjonalny nóż zgodny z HACCP Kolor: brązowy Przeznaczenie: wędliny, mięso gotowane, mięso po obróbce termicznej Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej Uchwy...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 127 szt.
41.00
41.00
szt. Do schowka
twardość ostrza 52-54 HRC noże Stalgast wykonane są z kutego pręta stalowego rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach ł...
Przewidywana wysyłka 3 dni
Dostępność 50 szt.
55.00
55.00
szt. Do schowka
Wysokiej jakości profesjonalny nóż wykonany ze stali nierdzewnej Uchwyt wykonany z polipropylenu zgodnie z normami HACCP Przeznaczenie: mięso surowe Kolor: cze...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 239 szt.
35.00
35.00
szt. Do schowka
Widelec do mięsa, profesjonalny Stalgast 211158 Jeśli szukasz profesjonalnego i trwałego widelca do mięs, nasza propozycja z katalogu Stalgast nr 211158 jest idealn...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 101 szt.
26.00
26.00
szt. Do schowka
Nóż rzeźniczy ostrze 20 cm STANDARD Hendi Profesjonalny nóż przeznaczony do użytku w gastronomii i dla wymagających kucharzy amatorów. Uchwyt noża jest wykonany z p...
Przewidywana wysyłka 4-5 dni
Dostępność 39 szt.
31.00
31.00
szt. Do schowka
twardość ostrza 52-54 HRC noże Stalgast wykonane są z kutego pręta stalowego rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach ł...
Przewidywana wysyłka 3 dni
Dostępność 101 szt.
33.00
33.00
szt. Do schowka
Nóż do mięsa ostrze 15 cm STANDARD Hendi Profesjonalny nóż przeznaczony do użytku w gastronomii i dla wymagających kucharzy amatorów. Uchwyt noża jest wykonany z po...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 2 szt.
27.00
27.00
szt. Do schowka
Wysokiej jakości nóż wykonany z niemieckiej stali węglowej. Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie z...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 12 szt.
121.00
121.00
szt. Do schowka
Wysokiej jakości profesjonalny nóż wykonany ze stali nierdzewnej Uchwyt wykonany z polipropylenu zgodnie z normami HACCP Przeznaczenie: mięso surowe Kolor: cze...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 280 szt.
29.00
29.00
szt. Do schowka
Wysokiej jakości profesjonalny nóż wykonany ze stali nierdzewnej Uchwyt wykonany z polipropylenu zgodnie z normami HACCP Przeznaczenie: mięso surowe Kolor: cze...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 9 szt.
28.00
28.00
szt. Do schowka
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 101 szt.
60.00
60.00
szt. Do schowka
Nóż do mięs o długości 31,5 cm Przydatny jest w hotelach, restauracjach czy bufetach Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8 Wygodny metalowy uchw...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 20 szt.
22.00
22.00
szt. Do schowka
twardość ostrza 52-54 HRC noże Stalgast wykonane są z kutego pręta stalowego rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach ł...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 101 szt.
56.00
56.00
szt. Do schowka
Wykonane z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej Uchwyt z tworzywa ABS i AS Solidna konstrukcja Bezpieczna wyprofilowana rękojeść ...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 31 szt.
63.00
63.00
szt. Do schowka
antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony) ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o tw...
Przewidywana wysyłka 3 dni
Dostępność 20 szt.
149.00
149.00
szt. Do schowka
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 101 szt.
51.00
51.00
szt. Do schowka
Wykonany z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS Najwyższa jakość wykonania sprawia, że noże są bardzo tr...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 64 szt.
55.00
55.00
szt. Do schowka

Jak kroić różne rodzaje mięsa?

O ile nie jesteś wegetarianinem lub weganinem, jedną z podstaw Twojej kuchni jest z pewnością mięso. Mięso pod każdą postacią – pieczone, smażone, gotowane; drobiowe, wieprzowe, czy też ryby. Każde z mięs ma inne, charakterystyczne dla siebie właściwości, a także strukturę. Dodatkowo może się to zmieniać w zależności od sposobu, w jaki przygotowujemy dany rodzaj mięsa. Wpływa to oczywiście na różne sposoby pracy nad danym mięsem i jego obróbki. W związku z tym najpraktyczniejszym rozwiązaniem będzie wyposażenie się w przynajmniej kilka rodzajów noży do mięsa, aby móc poradzić sobie z przygotowaniem każdego mięsnego dania. Innego ostrza będziesz potrzebować do filetowania drobiu, innego natomiast do oddzielania od kości mięsa wieprzowego bądź wołowego. Miłośników mięsnych smaków, a także lokali gastronomicznych opierających swoją ofertę na produktach mięsnych nie brakuje, w związku z czym występuje również duże zapotrzebowanie na akcesoria do obróbki mięsa. Dedykowane do takich zadań noże to funkcjonalne narzędzia znajdujące się w wielu prywatnych, a tym bardziej w profesjonalnych kuchniach. Zaawansowane, wysokiej jakości noże do mięsa od najlepszych producentów wyposażenia kuchennego odnajdziesz w sklepie internetowym Gastroprofit, czyli miejscu, gdzie znajdzie się wszystko dla profesjonalnej gastronomii i nie tylko.

Profesjonalne noże do mięsa

Oferujemy profesjonalne noże do mięsa w różnych rozmiarach oraz z różnymi ostrzami, przeznaczone do różnych rodzajów prac oraz różnych typów mięs. Znajdziesz u nas m.in. noże rzeźnicze, noże do kebaba oraz noże do filetowania mięsa. Oferujemy produkty od specjalistów w zakresie akcesoriów kuchennych, czyli takich producentów, jak firmy YATO, Stalgast, czy Hendi. Proponujemy noże rzeźnicze i masarskie, które poradzą sobie z surowym mięsem, jak też noże do filetowania mięsa z charakterystycznym, wydłużonym ostrzem. Zapomnij o długotrwałym i wymagającym przygotowywaniu mięsa przy użyciu zwykłych, domowych noży, których używasz na co dzień! Dostępne u nas produkty cechują się wykonaniem z dbałością o każdy, nawet najmniejszy szczegół. Są one m.in. pozbawione miejsc na łączeniach, gdzie mogłyby gromadzić się resztki krojonych składników. Produkty te wykonuje się ze specjalnie przeznaczonych do tego materiałów, z precyzją, co przekłada się na komfort użytkowania. Gwarantuje to też dużą wytrzymałość pod względem mechanicznym i żywotność danego wyposażenia. Ponadto poszczególne produkty z naszej oferty profesjonalnych noży do mięsa nadają się do mycia w zmywarkach, co jest bardzo ważne, gdy wybierasz wyposażenie do profesjonalnego lokalu gastronomicznego lub sklepu. Dzięki różnorodności dostępnych u nas noży z łatwością dobierzesz takie ich rodzaje, które najbardziej przydadzą Ci się podczas pracy i będziesz mógł dzięki nim przygotować każde mięsne danie. Noże do mięsa to pozycja obowiązkowa nie tylko dla rzeźnika, czy do profesjonalnej restauracji, lecz również do domowej kuchni – przekonaj się o tym samodzielnie!