• Kategorie
  • Szukaj
  • Kotleciarki gastronomiczne

Wysokiej jakości profesjonalna kotleciarka do mięsa z przystawką do wieprzowiny i wołowiny oraz przystawką do mięsa drobiowego w komplecie. Duża wydajność przy zach...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
2950.00
Do schowka
Wysokiej jakości profesjonalna kotleciarka do mięsa z przystawką do wieprzowiny i wołowiny w komplecie. Duża wydajność przy zachowaniu niewielkich wymiarów zewnętrz...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
2150.00
Do schowka
Obróbka mechaniczna mięsa to bardzo czasochłonne zajęcie. Doskonałą alternatywą dla nieporęcznych tłuczków są profesjonalne maszynki do rozbijania i nacinania mięsa...
Wysyłka 48h
Dostępność Mało
1750.00
Do schowka
Wysokiej jakości profesjonalna kotleciarka do mięsa z kompletem przystawek do różnych rodzajów mięs. Duża wydajność przy zachowaniu niewielkich wymiarów zewnętrznyc...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
5000.00
Do schowka
polecana do restauracji, sklepów mięsnych, barów typu kebab itp. przeznaczona do zmiękczania oraz przygotowania mięsa na kotlety, bitki, filety, steki wydajność...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
3400.00
Do schowka
Profesjonalna kotleciarka elektryczna do zmiękczania i nacinania mięsa. Odpowiednia do wszelkiego rodzaju gastronomii. CECHY: Polecana do restauracji, sklepów mię...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
5000.00
Do schowka
Idealna do restauracji, dużych sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych Obudowa silnika oraz wałki do zmiękczania mięsa wykonane ze stali nierdzewnej Pręd...
Wysyłka 48h
Dostępność Na zamówienie
3000.00
Do schowka
Steaker elektryczny do mięsa (zestaw: napęd + przy
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
2000.00
Do schowka
Wydajność do 420 kotletów/bitek na godzinę Maksymalna grubość surowego mięsa: 25 mm Otwór wsadowy: 158x23 mm Zespół dwóch wałków o szerokości 175 mm, łączni...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
2600.00
Do schowka
urządzenie służy do odpowiedniego przygotowania mięsa przed sprzedażą i jego wstępnej obróbki pomaga przygotować mięso do duszenia, pieczenia, smażenia, grillowa...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
2961.00
Do schowka
profesjonalne urządzenie do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa przeznaczona do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na prawdziwe polskie kotlety wypos...
Wysyłka 3 dni
Dostępność W sprzedaży
3560.00
Do schowka
wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej gwarantuj...
Wysyłka 3 dni
Dostępność W sprzedaży
3350.00
Do schowka
Urządzenie AP Kotleciarka, dzięki swojej funkcjonalności, znacznie przyspiesza pracę w gastronomii, przy okazji zastępując nużące tłuczenie mięsa nowatorskim i atrak...
Wysyłka 2-21 dni (zapytaj)
Dostępność W sprzedaży
13235.29
Do schowka
Wysyłka ustal ze sprzedawcą
Dostępność W sprzedaży
13333.33
Do schowka
Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej 2 wałki ugniatające z polipropylenu Długość wałka 180 mm Odległość między wałkami: ca. 5-6 mm Pasuje do kotleciarki Hendi 975305
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
856.00
Do schowka
przystawka zgniatająca do kotleciarki 721580 wyposażona w regulację grubości zgniatania polecana do przygotowywania mięsa na kotlety, bitki zastępuje tradycyjn...
Wysyłka 48h
Dostępność W sprzedaży
1461.00
Do schowka
Wysyłka 48h
Dostępność Mało
556.00
Do schowka
Wysokiej jakości profesjonalna elektryczna kotleciarka steaker o wydajności nawet 400 kotletów na godzinę. Solidne wykonanie oraz prosta konstrukcja, sprawiają, że ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
2100.00
polecana do restauracji, sklepów mięsnych, barów typu kebab itp. przeznaczona do zmiękczania oraz przygotowania mięsa na kotlety, bitki, filety, steki wydajność...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
1433.33
Solidne urządzenie przeznaczone do formowania hamburgerów w niewielkich lokalach gastronomicznych, barach, a także warunkach domowych. CECHY: Podstawa: ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Profesjonalna maszyna do przetwarzania plastrów mięsa na steki i kotlety o dużej wydajności użytkowej Przeznaczona do użytku w hipermarketach, supermarketach, du...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
5440.00

Maszynki do rozbijania kotletów schabowych – profesjonalne urządzenia dla gastronomii

Jeszcze do niedawna popularne drewniane tłuczki w całości lub z elementem metalu służyły w każdej kuchni. Były standardem w jej wyposażeniu. Dziś o tych ręcznych przyrządach już powoli się zapomina. Jak to możliwe? Czy ludzie po prostu przestali jeść schabowe? Zdecydowanie nie o to chodzi. Zwykłe, prostej konstrukcji tłuczki są dziś zastępowane profesjonalnymi urządzeniami stosowanymi w lokalach gastronomicznych i czasem także w domowych kuchniach. Chodzi tu o kotleciarki do mięsa. To wysokiej klasy urządzenia, które zastępują siłę kucharza i w dodatku gwarantują zawsze równomiernie roztłuczony kotlet. Dzięki wyjątkowej technologii mięso zachowuje smak i soczystość. Choć najczęściej kupowane są głównie do restauracji i sklepów, które dziś oferują usługę rozbijania kotletów, czasem nabywane są z myślą o domowym użytku. U nas każdy może kupić kotleciarkę, która będzie służyła mu przez wiele lat. 

Elektryczne kotleciarki – czym różnią się te urządzenia?

Standardowe tłuczki są w zasadzie takie same. Mają ten sam mechanizm działania, tę samą konstrukcję. Profesjonalne maszynki do rozbijania kotletów schabowych są urządzeniami bardziej zróżnicowanymi. Teraz można kupić kotleciarkę ręczną, z korbką, która kosztuje lekko ponad tysiąc złotych. Istnieje również możliwość zakupu kotleciarki elektrycznej. Stąd mówi się, że ze względu na moc urządzenie jest bardziej lub mniej profesjonalne. Dla porównania warto też dodać, że niektóre kotleciarki są w stanie roztłuc około 500 kotletów, a inne na przykład 800 sztuk. Urządzenia te różnią się więc możliwościami, intensywnością oraz jakością pracy. Wiadomo też, że różny sprzęt to różne ceny. Tak jest i w tym przypadku. Proste maszynki do kotletów są tańsze, a te funkcjonalniejsze i dobrze wykonane, droższe. My możemy jednak śmiało stwierdzić, że kotleciarki, które znajdują się w naszej ofercie, to urządzenia, które są mocno zróżnicowane. Także cenowo. Każdy więc znajdzie dla siebie odpowiednią maszynkę, która nie tylko będzie służyła przez długi czas, ale też przyspieszała i poprawiała komfort pracy. 

Kotleciarki do mięsa z dostawą pod wskazany adres

Elektryczna kotleciarka przeznaczona do różnych gatunków mięs jest urządzeniem wręcz niezastąpionym w lokalu gastronomicznym, bistro, sklepie mięsnym czy zakładzie garmażeryjnym. Na uwagę zasługują nawet te modele z rączką, do ręcznej obsługi. Nasze, że kotleciarki do mięsa staramy się dostarczać tak szybko, jak tylko jest to możliwe. Choć prowadzimy sprzedaż wysyłkową, każdy zamawiający może liczyć na szybką wysyłkę i automatycznie równie szybką dostawę. Doradzamy klientom, prezentujemy nasz asortyment. Pomagamy po prostu w wyborze. A wybór jest spory, gdyż niektóre z tych urządzeń zdecydowanie bardziej nadają się do użytku domowego, a inne na znacznie większą skalę, we wspomnianych lokalach i sklepach. W nas można kupić urządzenie do rozbijania kotletów, które będzie nadawało się do zastosowania w każdym z tych miejsc. Pragniemy również podkreślić, że wszystkie nasze kotleciarki, podobnie zresztą jak pozostały sprzęt kuchenny jest objęty gwarancją.