Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

  • Kategorie
  • Szukaj
  • Kotleciarki gastronomiczne

Wysokiej jakości profesjonalna kotleciarka do mięsa z przystawką do wieprzowiny i wołowiny oraz przystawką do mięsa drobiowego w komplecie. Duża wydajność przy zach...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 6 kpl.
4375.00
4375.00
kpl. Do schowka
Wysokiej jakości profesjonalna kotleciarka do mięsa z kompletem przystawek do różnych rodzajów mięs. Duża wydajność przy zachowaniu niewielkich wymiarów zewnętrznyc...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 7 szt.
7125.00
7125.00
szt. Do schowka
Kotleciarka elektryczna do gastronomii 450W cookPRO 560050001 Eleketryczna kotleciarka, przypominająca swoją budową prasę do mięsa, stanowi kluczowy element wyposaż...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 56 szt.
1600.00
1600.00
szt. Do schowka
Kotleciarka elektryczna 750W model 2022 Yato YG-03300 Kotleciarka elektryczna do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i gar...
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostępność 1 szt.
2100.00
2100.00
szt. Do schowka
outlet - Kotleciarka ręczna do mięsa Yato YG-03305 Kotleciarka ręczna Yato YG-03305 to wysokiej jakości urządzenie gastronomiczne, przeznaczone do profesjonalnego w...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 10 szt.
1500.00
1500.00
szt. Do schowka
Kotleciarka prasa do rozbijania mięsa - poznaj Kotleciarkę do rozbijania kotletów 700 sztuk/h z oferty Gastroprofit.pl Kotleciarka AP to innowacyjne urządzenie, k...
Przewidywana wysyłka 14 dni
Dostępność 5 szt.
19000.00
19000.00
szt. Do schowka
Wydajność do 420 kotletów/bitek na godzinę Maksymalna grubość surowego mięsa: 25 mm Otwór wsadowy: 158x23 mm Zespół dwóch wałków o szerokości 175 mm, łączni...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 3 szt.
4063.00
4063.00
szt. Do schowka
profesjonalne urządzenie do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa przeznaczona do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na prawdziwe polskie kotlety wypos...
Przewidywana wysyłka 3 dni
Dostępność 10 szt.
4870.00
4870.00
szt. Do schowka
wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej gwarantuj...
Przewidywana wysyłka 3 dni
Dostępność 10 szt.
4320.00
4320.00
szt. Do schowka
Kotleciarka ręczna do mięsa Yato YG-03305 Kotleciarka ręczna Yato YG-03305 to wysokiej jakości urządzenie gastronomiczne, przeznaczone do profesjonalnego wykorzysta...
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 10 szt.
1500.00
1500.00
szt. Do schowka
Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej 2 wałki ugniatające z polipropylenu Długość wałka 180 mm Odległość między wałkami: ca. 5-6 mm Pasuje do kotleciarki Hendi 975305
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 15 szt.
1149.00
1149.00
szt. Do schowka
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostępność 1 szt.
579.00
579.00
szt. Do schowka
Wysokiej jakości profesjonalna kotleciarka do mięsa z przystawką do wieprzowiny i wołowiny w komplecie. Duża wydajność przy zachowaniu niewielkich wymiarów zewnętrz...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
2999.00
2999.00
Kotleciarka prasa do rozbijania mięsa - poznaj Kotleciarka do rozbijania kotletów 700 sztuk/h z oferty Gastroprofit.pl Urządzenie AP Kotleciarka, dzięki swojej funk...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
19000.00
19000.00
Kotleciarka elektryczna Stalgast 721580 polecana do restauracji, sklepów mięsnych, barów typu kebab itp. przeznaczona do zmiękczania oraz przygotowania mięsa na ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
4603.00
4603.00
Idealna do restauracji, dużych sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych Obudowa silnika oraz wałki do zmiękczania mięsa wykonane ze stali nierdzewnej Pręd...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
5287.02
5287.02
Steaker elektryczny do mięsa (zestaw: napęd + przy
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
2640.00
2640.00
Kotleciarka elektryczna 370W Stalgast 721570 urządzenie służy do odpowiedniego przygotowania mięsa przed sprzedażą i jego wstępnej obróbki pomaga przygotować mię...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
4116.00
4116.00
Profesjonalna kotleciarka elektryczna do zmiękczania i nacinania mięsa. Odpowiednia do wszelkiego rodzaju gastronomii. CECHY: Polecana do restauracji, sklepów mię...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
7080.00
7080.00
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
20000.00
20000.00
przystawka zgniatająca do kotleciarki 721580 wyposażona w regulację grubości zgniatania polecana do przygotowywania mięsa na kotlety, bitki zastępuje tradycyjn...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
1751.00
1751.00

Maszynki do rozbijania kotletów schabowych – profesjonalne urządzenia dla gastronomii

Jeszcze do niedawna popularne drewniane tłuczki w całości lub z elementem metalu służyły w każdej kuchni. Były standardem w jej wyposażeniu. Dziś o tych ręcznych przyrządach już powoli się zapomina. Jak to możliwe? Czy ludzie po prostu przestali jeść schabowe? Zdecydowanie nie o to chodzi. Zwykłe, prostej konstrukcji tłuczki są dziś zastępowane profesjonalnymi urządzeniami stosowanymi w lokalach gastronomicznych i czasem także w domowych kuchniach. Chodzi tu o kotleciarki do mięsa. To wysokiej klasy urządzenia, które zastępują siłę kucharza i w dodatku gwarantują zawsze równomiernie roztłuczony kotlet. Dzięki wyjątkowej technologii mięso zachowuje smak i soczystość. Choć najczęściej kupowane są głównie do restauracji i sklepów, które dziś oferują usługę rozbijania kotletów, czasem nabywane są z myślą o domowym użytku. U nas każdy może kupić kotleciarkę, która będzie służyła mu przez wiele lat. 

Elektryczne kotleciarki – czym różnią się te urządzenia?

Standardowe tłuczki są w zasadzie takie same. Mają ten sam mechanizm działania, tę samą konstrukcję. Profesjonalne maszynki do rozbijania kotletów schabowych są urządzeniami bardziej zróżnicowanymi. Teraz można kupić kotleciarkę ręczną, z korbką, która kosztuje lekko ponad tysiąc złotych. Istnieje również możliwość zakupu kotleciarki elektrycznej. Stąd mówi się, że ze względu na moc urządzenie jest bardziej lub mniej profesjonalne. Dla porównania warto też dodać, że niektóre kotleciarki są w stanie roztłuc około 500 kotletów, a inne na przykład 800 sztuk. Urządzenia te różnią się więc możliwościami, intensywnością oraz jakością pracy. Wiadomo też, że różny sprzęt to różne ceny. Tak jest i w tym przypadku. Proste maszynki do kotletów są tańsze, a te funkcjonalniejsze i dobrze wykonane, droższe. My możemy jednak śmiało stwierdzić, że kotleciarki, które znajdują się w naszej ofercie, to urządzenia, które są mocno zróżnicowane. Także cenowo. Każdy więc znajdzie dla siebie odpowiednią maszynkę, która nie tylko będzie służyła przez długi czas, ale też przyspieszała i poprawiała komfort pracy. 

Kotleciarki do mięsa z dostawą pod wskazany adres

Elektryczna kotleciarka przeznaczona do różnych gatunków mięs jest urządzeniem wręcz niezastąpionym w lokalu gastronomicznym, bistro, sklepie mięsnym czy zakładzie garmażeryjnym. Na uwagę zasługują nawet te modele z rączką, do ręcznej obsługi. Nasze, że kotleciarki do mięsa staramy się dostarczać tak szybko, jak tylko jest to możliwe. Choć prowadzimy sprzedaż wysyłkową, każdy zamawiający może liczyć na szybką wysyłkę i automatycznie równie szybką dostawę. Doradzamy klientom, prezentujemy nasz asortyment. Pomagamy po prostu w wyborze. A wybór jest spory, gdyż niektóre z tych urządzeń zdecydowanie bardziej nadają się do użytku domowego, a inne na znacznie większą skalę, we wspomnianych lokalach i sklepach. W nas można kupić urządzenie do rozbijania kotletów, które będzie nadawało się do zastosowania w każdym z tych miejsc. Pragniemy również podkreślić, że wszystkie nasze kotleciarki, podobnie zresztą jak pozostały sprzęt kuchenny jest objęty gwarancją.