• Kategorie
  • Szukaj
  • Dzielarki i zaokrąglarki do ciasta

DIV300 to urządzenie do precyzyjnego dzielenia ciasta na porcje o gramaturze od 20g do 300g Jednorazowo umożliwia podzielenie 30kg ciasta. Nad poprawnością i pow...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
23983.77
Automatyczne dzielarki do ciasta służą do precyzyjnego przygotowania idealnych kulek ciasta na pizzę Pozwalają zaoszczędzić czas potrzebny do ręcznego wyrobienia ku...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
20908.77
Automatyczne dzielarki do ciasta służą do precyzyjnego przygotowania idealnych kulek ciasta na pizzę Pozwalają zaoszczędzić czas potrzebny do ręcznego wyrobienia...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
12298.77
Idealne urządzenie do przygotowania surowych podkładów do pizzy Dzięki automatycznej pracy przygotowanie nawet dużej ilości podkładów nie stanowi żadnego proble...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
14316.00
Idealne urządzenie do przygotowania surowych podkładów do pizzy Dzięki automatycznej pracy przygotowanie nawet dużej ilości podkładów nie stanowi żadnego proble...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
17790.00
Program iDeck Pizza: innowacyjny system stworzony przez największych ekspertów branżowych, składający się z kompletnego zestawu zintegrowanych urządzeń do pizzy. ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
17956.77

Oferujemy precyzyjne dzielarki i zaokrąglarki do ciasta oraz maszyny łączące obie funkcje. Nasz sprzęt doskonale sprawdzi się zarówno w pizzeriach, jak i piekarniach. Proponujemy niezawodne wyposażenie, które pozwoli na podzielenie wielu kilogramów masy na równomierne porcje. Znajdziesz tu także kilka modeli profesjonalnych dzielarko-zaokrąglarek, wyposażonych w formę do nadawania ciastu odpowiedniego kształtu. Są łatwe w użyciu, konserwacji oraz utrzymaniu czystości. Maszyny sprawdzonych marek pozwolą na zachowanie jednakowych, wysokich standardów wyrobu masy na pieczywo lub pizzę. Inwestując w tego typu sprzęt do gastronomii, oszczędzasz pieniądze i czas – porcje wyrabiane są szybko oraz zawsze posiadają jednakową gramaturę.