• Kategorie
  • Parametry
  • Wyposażenie kebaba

W tej kategorii oferujemy Państwu profesjonalne wyposażenie do kebaba. W skład oferowanego asortymentu wchodzą funkcjonalne urządzenie, które posłużą jako kompletne wyposażenie punktu gastronomicznego serwującego kebaby oraz inne jedzenie typu fast food, np. Tortille, zestawy obiadowe z frytkami oraz inne smaczne potrawy. Każdy lokal serwujący niezwykle popularnego i lubianego kebaba musi mieć w swoim wyposażeniu odpowiedni sprzęt, który pozwoli na przygotowanie tej potrawy w prosty sposób przy zachowaniu jej najwyższej jakości. Sercem zaplecza kuchennego jest opiekacz do kebaba. Kolejnym krokiem przy wyborze wyposażenia do kebaba jest jak najdokładniejsze określenie, ile kebabów będzie wydawanych dziennie. Pozwoli to na dobranie odpowiedniej wydajności urządzenia i tym samym dopasowanie ilości stref grzewczych i długości sztycy (miecza) do wsadu mięsa, który będzie jednorazowo grillowany. 

Jakie wyposażenie do lokalu z kebebem mamy w naszej ofercie?

Oferujemy wiele funkcjonalnych urządzeń przeznaczonych specjalnie do pracy przy tego typu działalności. Są to m.in:

  • Opiekacze do kebaba, które są niezbędne w każdym tego typu punkcie. Oferujemy opiekacze dostosowane do różnej wagi opiekanego mięsa.
  • Profesjonalne noże umożliwiające szybkie i skuteczne krojenie mięsa i serwowanie go w bułce, tortilli, chlebku pita lub na talerzu z frytkami
  • Grille kontaktowe - podwójne i pojedyncze, które umożliwiają opiekanie panini, tortilli, grillowanych kanapek oraz tostów
  • Drobne akcesoria takie jak tace do ociekania tłuszczu, ostrzałki, termometry do mięsa, palniki do opiekacza, osłonki, uchwyty, szufelki, silniczki oraz inne przydatne akcesoria

Dodatkowo oferujemy pełną kompatybilność oferowanych akcesoriów z naszymi meblami ze stali nierdzewnej dzięki, którym stworzymy profesjonalne miejsce do przygotowywanie i serwowania dań typu fast food.

Co wziąć pod uwagę kupując wyposażenie kebaba? 

Pierwszym ważnym czynnikiem jest wielkość lokalu oraz ilość obsługiwanych klientów. W przypadku niewielkiego lokalu warto dobrać akcesoria, które pozwolą na wydawanie umiarkowanej ilości kebabów. Jeżeli jednak nasz lokal jest umiejscowiony w uczęszczanym i popularnym miejscu - warto zadbać o to aby opiekacz pozwalał na upieczenie wielu kilogramów mięsa. 

Kolejnym ważnym czynnikiem jest sprawny nóż, który może być ręczny jak też elektryczny. Jeżeli codziennie wydajemy mnóstwo posiłków i zależy nam na czasie - nóż elektryczny będzie trafniejszym wyborem. Przy wyborze warto sugerować się jego jakością, która zagwarantuje mała awaryjność i szybkość oraz funkcjonalność użytkowania.

Dodatkowo warto zwrócić uwagę na ważne szczegóły takie jak dobra jakość wykonania akcesoriów oraz ich estetyczny wygląd. Dzięki temu stworzymy podstawę do prowadzenie punktu z kebabem wysokiej jakości. Nasze akcesoria spełniają wysokie normy jakości, a w razie pytań pomagamy w wyborze odpowiedniego wyposażenia do każdego punktu gastronomicznego. 

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu i zakupów!