WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Profesjonalny Elektryczny Nóż Do Kebaba 60 kg Uyar S120 Plus EcoLine

Kod: S120 Plus EcoLine
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 10,00 zł brutto
  • Paczkomat 10,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
2 655,49 zł netto
3 266,25 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Elektryczny Nóż do Kebaba UYAR S120 PLUS 60kg/d IP67

Profesjonalne Cięcie dla Każdego Rodzaju Mięsa

Elektryczny nóż do kebaba UYAR S120 Plus EcoLine z klasycznym - prostym uchwytem i ostrzem o wymiarze 80mm to idealne narzędzie dla każdego profesjonalisty. Niezależnie od tego, czy kroisz wieprzowinę, kurczaka, jagnięcinę, indyka czy cielęcinę, ten nóż jest doskonałym wyborem. Dzięki wydajności do 60kg mięsa dziennie, jest idealny dla każdego, kto potrzebuje niezawodnego narzędzia do cięcia.

Gładkie Ostrze ø 80mm ProfiCut: Precyzja i Trwałość

Ostrze wykonane z wysokiej klasy stali nierdzewnej zachwyca trwałością i precyzją. To gwarantuje, że każde cięcie będzie dokładne i czyste, niezależnie od rodzaju mięsa.

Mocny Zasilacz Transformatorowy

Nasz zasilacz jest najmocniejszym transformatorem do noży z branży kebab na rynku. Automatycznie dostosowuje się do napięcia wejściowego 110V lub 220V, co zapewnia elastyczność i bezpieczeństwo. Dodatkowo, zasilacz posiada zabezpieczenie przeciążeniowe, zabezpieczenie przed nadmierną temperaturą, zabezpieczenie przeciwprzepięciowe oraz jest odporne na zwarcia.

Wysokoobrotowy Silnik na Prąd Stały z Mikrokontrolerem

Silnik prądu stałego sterowany mikroprocesorem z kontrolą stałej prędkości zapewnia mocną, trwałą jakość cięcia. Wbudowana kontrola temperatury chroni silnik przed przegrzaniem, co pozwala uniknąć usterki związanej z pracą silnika. To bardzo ważny parametr, który odróżnia noże Uyar od konkurencji.

Wodoodporność

Unikaj kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem wody. Dzięki 100% wodoodporności, ten nóż jest idealny do użytku w każdych warunkach.

Przełącznik Dźwigniowy z Technologią Magnetyczną

Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę.

Wtyczka XLR: Bezpieczeństwo i Wygoda

Wtyczka XLR umożliwia oddzielne czyszczenie elektrycznego noża poprzez odłączenie przewodu zasilającego. To zapewnia bezpieczeństwo i wygodę podczas czyszczenia.

Lekki, Cichy i Wytrzymały

Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania. Dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji, jest niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały.

Higieniczna Konstrukcja

Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie. To zapewnia, że nóż jest zawsze czysty i gotowy do użycia.

Wyprodukowano w Niemczech

Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane w Centrum Technologicznym UYAR, które znajduje się w Künsebeck koło Halle Westfalen (Niemcy). To gwarantuje, że otrzymujesz produkt najwyższej jakości.

Co Znajduje się w Zestawie?

W zestawie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do rozpoczęcia pracy z nożem UYAR S120 Plus EcoLine. Zawiera on tace ociekową, kabel zasilający, kamienną ostrzałkę, instrukcję obsługi, strzykawkę ze smarem, nóż UYAR S120 Plus EcoLine, zasilacz transformatorowy 230 / 26 V, ostrze gładkie ø 80mm ProfiCut (x2) oraz sworzeń blokujący do wymian ostrzy.

Dane Techniczne

  • Wydajność dzienna: 60 kg
  • Średnica tarczy: Ø 80 mm
  • Prędkość obrotowa przy pełnym obciążeniu: 6500 obr.
  • Bezstopniowa regulacja cięcia: 0 - 10 mm
  • Kabel z wtyczką: 2,2 m
  • Waga (bez kabla): 870 g
  • Napięcie: 230 V
  • Częstotliwość: 50 - 60 hz
  • Moc wyjściowa: 94 W / 26 V
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Uyar
Dąbrówki 422a
37-100 Łańcut
Poland

883 076 764
sklep@uyarkebab.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: