WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Cyrkulator Sous Vide Sirman Y09 dokładność 0.03 st. C

Brak w magazynie
Kod: 6100002

Cyrkulator Sirman Y09

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 29,99 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
3 277,24 zł netto
4 031,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Cyrkulator Sous Vide Sirman Y09 dokładność 0.03 st. C

Cyrkulator jest przeznaczony do stopniowego gotowania próżniowego w kąpieli wodnej w niskiej temperaturze 60-95 ° C. Żywność poddana obróbce w ten sposób nie traci wyglądu, smaku i koloru. Produkty zachowują soczystość i nie tracą ważnych składników odżywczych. Idealny dla restauracji, zwłaszcza do przyrządzania ryb, drobiu, mięsa i warzyw. Minimalna utrata wagi. Bez ryzyka psucia się i moczenia żywności wodą. Urządzenie, zapewnia płynne i delikatne gotowanie, zachowanie składników odżywczych, aromatu, intensywny smak i soczystość produktu końcowego, który jest celem profesjonalnych sztuk kulinarnych.

Sirman Y09 Sous Vide - parametry:

  • Wysoka dokładność regulacji temperatury do 0,03 ° C
  • Zabezpieczenie IP X3 w konstrukcji ze stali nierdzewnej.
  • Może być stosowany w pojemnikach o maksymalnej głębokości 16,5 cm.
  • Najlepsza wydajność do 50 litrów.
  • Temperatura pracy 20 - 95 ° C.
  • Zabezpieczenie wyłączy urządzenie w przypadku niedoboru wody.
  • Pompa cyrkulacyjna zapewnia jednolitą temperaturę wody w całym naczyniu.
  • Czujnik bezpieczeństwa zapewnia wyłączenie urządzenia w przypadku przegrzania lub przeciążenia.
  • Uchwyt ze stali nierdzewnej ułatwia przenoszenie.

Cyrkulator Sirman - dane techniczne:

  • Wymiary: 130x260x380 mm
  • Waga: 4,5 kg
  • Napięcie: 230 V
  • Moc: 2000 W
Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Sirman
Twarda 12
86-065 Lisi Ogon
Poland

882054187
agogolewski@wamma.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×