WhatsApp

Elektryczny spryskiwacz do żywności Hendi 270882

Kod: 270882
Dostępność: duża ilość
1964.56
1964.56
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Elektryczny Spryskiwacz do Żywności Hendi 270882: Nowy Wymiar Precyzji w Twojej Kuchni

Elektryczny spryskiwacz do żywności firmy Hendi to innowacyjne rozwiązanie, które zastąpi tradycyjne pędzelki kuchenne i cukiernicze. Dzięki temu urządzeniu prace kuchenne staną się szybsze, łatwiejsze i precyzyjniejsze.

Zalety Produktu

  • Równomierne i dokładne rozpylanie różnych produktów.
  • Regulacja mocy przepływu dla różnych zastosowań.
  • Wysoka odporność termiczna i łatwość w utrzymaniu czystości.

Zastosowanie

Urządzenie jest przeznaczone do produktów od niskiej do średniej kleistości, w tym oleje, jajka, galaretki, sosy i marynaty, co sprawia, że jest niezwykle uniwersalne.

Materiały i Konstrukcja

Tłok wykonany jest ze stali nierdzewnej, a pojemnik z trwałego tworzywa HDPE. To gwarantuje odporność na korozję i łatwość w czyszczeniu.

Właściwości Produktu

  • Odporność termiczna pojemnika: do 70°C.
  • Pojemnik przystosowany do użytku w kuchence mikrofalowej.
  • Części nieelektryczne można myć w zmywarce.

Akcesoria w Zestawie

W zestawie znajdują się różne typy dysz oraz wkręcany pojemnik o pojemności 700 ml, co zapewnia szerokie możliwości zastosowania spryskiwacza.

Dlaczego Wybrać Elektryczny Spryskiwacz Hendi?

Zainwestuj w urządzenie, które przyniesie Twojej kuchni profesjonalizm i precyzję. Wybierz elektryczny spryskiwacz do żywności Hendi i doświadcz różnicy!

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
60
ProductPlumberNeeded:
False
Długość (mm):
240
Maksymalna objętość (L):
0.7
Szerokość (mm):
90
Wysokość (mm):
220
ProductMaterials:
Stainless steel;HDPE (High density Polyethylene)
ProductSummary:
The HENDI Food sprayer electric is a great alternative to traditional cooking/pastry brushes. It enables more effective operation, with the highest precision - the product is sprayed evenly on a chosen surface.
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: