WhatsApp

Kociołek Elektryczny Garnek Do Zupy 9l Z Chochlą W Zestawie Yato Yg-04250k

Kod: YG-04250K
Dostępność: duża ilość
360.00
360.00
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30

Kociołek do zup elektryczny garnek do zupy 9L Yato YG-04250 + chochla 0,25l w zestawie

Wysokiej jakości profesjonalny kociołek elektryczny przeznaczony do podgrzewania zup i gulaszu. Solidna i zwarta konstrukcja urządzenia zapewnia doskonały stosunek ceny do jakości. Mocna grzałka i płynna regulacja temperatury zapewnia możliwość dopasowania parametrów pracy urządzenia do własnych potrzeb. Kociołek może być z powodzeniem wykorzystywany do zup, bigosu, gulaszu i innych tego typu potraw. Estetyczny wygląd sprawia, że kociołek cieszy się dużą popularnością wśród właścicieli pensjonatów i hoteli, którzy oferują swoim gościom ciepłe posiłki w swoich bufetach.

Kociołek do zup Yato YG-04250

  • Polecany do serwowania zup, kremów i sosów
  • Stalowa obudowa malowana na czarno
  • Wyjmowany pojemnik na zupę wykonany ze stali nierdzewnej SS 304
  • Zaokrąglone krawędzie
  • Pojemnik na zupę wkładany jest do wypełnionego wodą zbiornika, pod dnem którego zamontowana jest grzałka
  • Powstały pomiędzy zbiornikiem, a pojemnikiem na zupę płaszcz wodny, równomiernie rozprowadza ciepło wokół całego pojemnika, zapobiegając przypalaniu się zawartości
  • Moc: 400 W
  • Zasilanie: 230 V
  • Regulacja temperatury: 35~85°C
  • Termostat zapewnia utrzymanie temperatury podgrzewania na stałym, ustalonym poziomie
  • W komplecie chochla monoblok o pojemności ~0,25L
Parametry:
Materiał:
SS
Wymiary (DxSxW) [cm]:
34x34x37
Pojemność [l]:
9

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: