WhatsApp
Brak w magazynie

Mikser ręczny Sammic TR/BM 350 - ramię 42 cm + rózga | HENDI

Kod: 3030386
Dostępność: wycofany - zapytaj o zamiennik
14117.53
14117.53
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • Kompaktowy mikser ręczny serii TR idealnie nadaje się do ubijania, ucierania i miksowania w placówkach żywienia zbiorowego
  • Umożliwia przygotowanie bezpośrednio w naczyniu gęstych przecierów warzywnych, zup, kremów, sosów, puree ziemniaczanego itp. 
  • Wykonany z trwałych materiałów o najwyższej jakości 
  • Ergonomiczny design oraz łatwość w obsłudze i czyszczeniu 
  • Wymienne ramię miksujące oraz ostrze wykonane ze stali nierdzewnej 
  • Poziom hałasu <80dB 
  • W zestawie oprócz ramienia miksującego dodatkowa wymienna rózga ubijająca idealna do przygotowania bitej śmietany, bez majonezu, ciast, omletów itp.
  • Automatycznie zmieniający się zakres płynnej regulacji prędkości:
  • dla ramienia miksującego: 1500-9000 obr./min
  • dla rózgi ubijającej: 130-1500 obr./min
  • Model: TR/BM 350
  • Przeznaczony do naczyń o pojemności: 60 l
  • Długość całkowita: 732 mm (z ramieniem miksującym); 705 mm (z rózgą)
  • Długość ramienia miksującego: 420 mm (ramię miksujące); 396 mm (rózga)
  • Średnica osłony noża: 94 mm
  • Moc (W): 350
  • Napięcie (V): 230
  • Waga w kg: 3,5 kg (z ramieniem); 3,35 kg (z rózgą)
Parametry:
Moc:
350
Napięcie:
230 V
Przeznaczony do naczyń o pojemności:
60
Długość całkowita:
732 mm (z ramieniem miksującym) 705 mm (z rózgą)
Długość ramienia miksującego:
420 mm (ramię miksujące) 396 mm (rózga)
Śr. osłony noża:
94
Rodzaj ramienia:
wymienne
Model:
TR/BM 350

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: