WhatsApp

Papier Do Gotowania Saga Rolka 38 Cm X 50 M Redfox 00025981

Kod: 00025981
Dostępność: duża ilość
60.29
60.29
57.28 57.28 cena z kodem: REDFOX
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Papier Do Gotowania Saga Rolka 38 Cm X 50 M Redfox 00025981

Wykorzystywany we wszystkich etapach przygotowywania potraw: gotowanie, mrożenie, obróbka, pieczenie, serwowanie. Obustronnie pokryty warstwą silikonu (przygotowywane jedzenie nie przywiera do niego). Papier do gotowania jest tłuszczoszczelny i wodoodporny, pozwala na cyrkulację powietrza. Wytrzymały - nie rozpuszcza się podczas gotowania w wodzie lub na parze. Maksymalna temperatura użytkowania to aż 220°C. Może być używany również do pieczenia. Co ważne, chroni naczynia i blachy przed zabrudzeniem oraz codziennym zużyciem. Nożyk znajdujący się w kartonie pozwala na odcinanie arkuszy o dowolnej długości. Papier podlega biodegradacji i nadaje się do kompostowania. Produkt koszerny

Parametry:
Atest dla Sanepidu:
Tak, deklaracja zgodności

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
  • Gwarancja: 2 lata
  • Ważna informacja: Urządzenia gazowe, elektryczne 400V i 230V bez fabrycznej wtyczki, zmywarki i inne urządzenia podłączane do sieci wodnej muszą być zainstalowane przez autoryzowany serwis RM Gastro. Poświadczeniem jest protokół wystawiony pisemnie przez technika. Urządzenia wymagające stałego podłączenia do wody muszą zostać wyposażone w zmiękczacz wody. Brak spełnienia powyższych warunków powoduje utratę gwarancji. Gwarancja obowiązuje wyłącznie na terytorium Polski. Lista autoryzowanych serwisów dostępna u sprzedawcy po podaniu kodu pocztowego i nazwy miejscowości.

Dane producenta

REDFOX
Sportowa 15a
43-450 Ustroń Ustroń
Poland

33 854 73 26
info@rmgastro.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: