WhatsApp
Brak w magazynie

Profesjonalny Kociołek Podgrzewacz Do Zup 8L Elektryczny Hendi 860083

Kod: 860083
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
245.60
245.60
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
223.27 223.27
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Profesjonalny Kociołek Podgrzewacz Do Zup 8L Elektryczny Hendi 860083

Wysokiej jakości, profesjonalny kociołek do podgrzewania zup i innych potraw. Urządzenie posiada zbiornik wykonany ze stali nierdzewnej. Obudowa ze stali malowanej na kolor czarny zapewnia atrakcyjny wygląd urządzenia, niezależnie od miejsca, w którym jest ono używane. Prezentowany model doskonale sprawdza się podczas imprez plenerowych, do cateringu, a także w bufecie. 

CECHY PRODUKTU:

  • Obudowa wykonana ze stali malowanej na kolor czarny
  • Pokrywa i pojemnik na wodę wykonane ze stali nierdzewnej
  • Regulacja mocy grzewczej
  • Regulacja temperatury do +65 st. C
  • W zestawie magnetyczne zawieszki
  • Pojemność w l: 8
  • Średnica w mm: 340
  • Wysokość w mm: 360
  • Moc: 435 W
  • Zasilanie: 230 V
  • Posiada atest
  • Katalog: Hendi
  • Kod: 860083
Parametry:
Kran spustowy:
False
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
435
Długość (mm):
365
ProductMaterialOfInterior:
Stainless steel
Waga itemu netto (kg):
5.6
Średnica (mm):
340
Objętość użytkowa (L):
8
Panel sterowania:
Analog
Maksymalna objętość (L):
10
Szerokość (mm):
345
Wysokość (mm):
360
Kolor.:
Black
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductSummary:
The HENDI Soup kettle is the standard and best solution for keeping soups and sauces ready to serve without burning. Its tried and tested design saves space on the buffet and counter. The soup container is removable for easy replacement and the lid has a ladle notch. (2)
ProductTempRangeTo:
85
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: