WhatsApp
Brak w magazynie

Stół Chłodniczy Do Pizzy Z Granitowym Blatem 180x70 R290

Kod: WGUCH0006
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
7053.77
7053.77
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Stół chłodniczy do pizzy z granitowym blatem 180x70 R290

Stół chłodniczy do pizzy marki Mega-M to funkcjonalne urządzenie posiadająceniezwykle trwały granitowy blat roboczy oraz obudowę z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304 odpornej na korozję i uszkodzenia mechaniczne. Stół do pizzy przeznaczony jest do profesjonalnych zastosowań gastronomicznych do ręcznego wyrobu ciasta na pizzęoraz przechowywania produktów w warunkach chłodniczych. Stół roboczy posiadawysoki ogranicznik granitowy (17 cm), który umożliwia zastosowanie nadstawki chłodniczej. Zwiększając powierzchnię użytkową blatu roboczego. Komora przechowalnicza wyposażona jest w trzy półki, które z łatwością można dostosować do wysokości produktów. Elektroniczny panel sterowania marki Dixell, umożliwia ustawienie optymalnej temperatury w zakresieod -2 °C do +8 °C. Stół chłodniczy do pizzy z granitowym blatem kompatybilny jest z nadstawką chłodniczą NS/VCH/180/33/R290/N z oferty Gastroprofit.

Zalety stołu chłodniczego 180x70 cm

  • System chłodzenia dynamiczny,  zapewnia równomierną temperaturę w całej komorze.
  • Funkcja automatycznego odszraniania No Frost.
  • Granitowy blat roboczy niezwykle odporny na ścieranie oraz działanie wysokiej temperatury.
  • Obudowa z kwasoodpornej stali nierdzewnej AISI 304 o wzmocnionej wytrzymałości mechanicznej.
  • Drzwi pełnesamodomykające się, zabezpieczają przed utratą właściwości chłodniczych.
  • Wnętrze przystosowane do pojemników GN 1/1.
  • Półki  metalowe pokryte są tworzywem sztucznym z możliwością regulacji wysokości.
  • Elektroniczny panel sterowania informuje na bieżącoo aktualnej temperaturze w komorze. 
  • Regulowane nóżki pozwolą zniwelować wszelkie nierówności.
Elektroniczne sterowanie Materiał  stal nierdzewna Samodomykające się drzwi
termostat cyfrowy z elektronicznym wyświetlaczem stal nierdzewna AISI 304 drzwi samodomykające się

Zastosowanie stołów chłodniczych do pizzy 

Stoły do pizzy to idealne rozwiązanie dla profesjonalnych lokali gastronomicznychpizzerii, barów, restauracji typu fast food serwujących włoskie przysmaki. Granitowy blat roboczy zapobiega przyklejaniu się ciasta oraz spełnia wszelkie wymogi sanepidu. Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością, wyprodukowany zgodnie z normami UE 

Stół roboczy z granitowym blatem wielofunkcyjne urządzenie niezastąpione w pizzerii

Stoły chłodnicze do pizzy świetnie sprawdzą się w profesjonalnej pizzerii.Konstrukcja urządzenia sprawia, że może on pełnić kilka funkcji na raz. Komora chłodnicza przypomina ladę. Gdzie w odpowiednich warunkach temperaturowychmożna przechowywać niezbędne dodatki jak wędliny, pieczarki, sery, warzywa itp. Granitowa powierzchnia robocza świetnie sprawdza się przy wyrabianiu ciasta na pizzę. Kamienny blat zapobiega przywieraniu i pozwala utrzymać ciasto w odpowiednio niskiej temperaturze, zanim trafi do pieca. Stoły do pizzy dostępne są w różnych kombinacjach. Ogromną ich zaletą jest możliwość zastosowania nastawki chłodniczej, która dodatkowo zwiększa przestrzeń użytkową stołu

Parametry:
Rant:
Tak
Materiał:
granit,Stal nierdzewna AISI 304
Czynnik chodniczy:
R 290
Grubość w centymetrach:
70
Napięcie V:
230
Pojemność w litrach:
465
Wysokość w centymetrach:
97
Ilość pek:
3
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: