WhatsApp

Stół Chłodniczy Z Nierdzewnym Blatem Roboczym 3-Drzwiowy Hendi 236147

Kod: 236147
Dostępność: mała ilość
4519.76
4519.76
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Stół Chłodniczy Z Nierdzewnym Blatem Roboczym 3-Drzwiowy Hendi 236147

  • Ekologiczny czynnik chłodniczy R290
  • dodajmy na stronę ikonkę z czynnikiem
  • Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna z wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
  • Chłodzenie statyczne wspomagane wewnętrznym wentylatorem
  • Blat wykonany ze stali nierdzewnej AISI 201, wypełniony płytą wiórową dla wzmocnienie jego konstrukcji
  • Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 201
  • Klasa klimatyczna: 4
  • Przedział temp. od 2 st. C do 8 st. C
  • Wersje z szufladami idealnie nadają się do umieszczenia w nich pojemników GN 1/1, 2x 1/2 lub 3x 1/3
  • Elektroniczny kontroler temperatury
  • Półki stalowe, poklasyfikowane, w formie rusztu
  • Ergonomiczne uchwyty zintegrowane z drzwiami
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
152
Długość (mm):
1365
ProductMaterialOfInterior:
Stainless steel
Długość wewnętrzna (mm):
1295
Przestawna:
True
Szerokość wewnętrzna (mm):
595
Rodzaj półki:
Greting
Waga itemu netto (kg):
110
Liczba półek:
3
Wysokość wewnętrzna (mm):
455
Objętość użytkowa (L):
368
Liczba drzwi:
3
Panel sterowania:
Digital
ProductInsulationSpec:
Cyclopentane
Maksymalna objętość (L):
368
Sonda:
False
Szerokość (mm):
700
Poziom hałasu (dB):
52
Wysokość (mm):
850
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductSummary:
The Arktic Refrigerated counter with 3 doors features an automatic defrost cycle, a digital thermostat control panel and an easy-to-remove condenser filter for maintenance. Its ergonomic handles, bottom-mounted unit and adjustable feet with small wheels ensure efficient air circulation and easy mobility.
ProductTempRangeTo:
10
Ilość wentylatorów:
2
Programowalny:
False
ProductInsulationThickness:
35

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: