WhatsApp
Brak w magazynie

Stół Gastronomiczny Centralny z Półką i Nogami 200x60x85cm Stal Nierdzewna

Kod: MTP001756
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
1310.79
1310.79
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Stół Gastronomiczny Centralny z Półką i Nogami 200x60x85cm Stal Nierdzewna

Stół gastronomiczny został wykonany ze stali nierdzewnej, co gwarantuje jego długą żywotność i odporność na uszkodzenia mechaniczne. Stal nierdzewna gwarantuje również obojętność biologiczną wobec przygotowywanej żywności. Stół roboczy znajdzie zastosowanie w restauracjach, barach, cukierniach, piekarniach czy sklepach spożywczych. Mebel posiada długi blat roboczy - 200 cm, wzmocniony dodatkowo płytą MDF o grubości 10 mm. Został równieżwyposażony w 6 stalowych, kwadratowych nóg, które gwarantują stabilność stołu. Dolna półka zapewnia miejsce do przechowywania przydatnych narzędzi i naczyń, które zawsze będą pod ręką.

Stół roboczy - zalety:

  • Łatwość w utrzymaniu czystości - stal nierdzewna jest materiałem o minimalnie porowatej powierzchni, dzięki temu nie przywierają do niego resztki pożywienia.  Materiał ten jest łatwy w utrzymaniu czystości, a  w kontakcie z produktem posiada biologiczną obojętność.
  • Dodatkowe miejsce do przechowywania - dzięki wyposażeniu stołu w dolną półkę zyskasz dodatkową powierzchnię do przechowywania niezbędnych akcesoriów kuchennych oraz sprzętu.
  • Estetyczne wykonanie -  stalowe wykończenie sprawia, że meble te idealnie można dopasować do każdego lokalu. Stoły gastronomiczne Mega-M spełnią oczekiwania  najbardziej wymagających użytkowników.
  • Odporność na uszkodzenia mechaniczne - wysokiej jakości stal nierdzewna, z której wykonane są meble gastronomiczne jest  odporna na wszelkiego rodzaju uszkodzenia i zarysowania.
  • Łatwość montażu - przemyślana i intuicyjna konstrukcja  sprawia, że jego montaż będzie niezwykle prosty, bez użycia jakichkolwiek narzędzi.
  • Wytrzymałość -  blat stołu roboczego wzmocniony jest płytą MDF o grubości 10 mm i profilem stalowym, który zwiększa jego wytrzymałość oraz udźwig.
  • Regulowane nóżki - pozwolą zniwelować wszelkie nierówności, dzięki temu zyskasz stabilne i  bezpieczne stanowisko pracy.
  • Żywotność-  dzięki solidnemu wykonaniu z wysokiej jakości materiałów, stoły gastronomiczne prawie wcale się nie niszczą, są odporne na wilgoć i utrzymują duże obciążenie.

Parametry:
Pka:
Tak
Rodzaj wzmocnienia:
płyta MDF
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
60
Szerokość w centymetrach:
200
Wysokość w centymetrach:
85
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: