WhatsApp
Brak w magazynie

Stół Gastronomiczny Spawany z Szafką 1000x700x850 Stal Nierdzewna

Kod: WGME0010
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
2016.14
2016.14
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Stół Gastronomiczny Spawany z Szafką 1000x700x850 Stal Nierdzewna

Stół spawany z szafką stanowi gwarancję wytrzymałości, funkcjonalności oraz bezpieczeństwa. Wyprodukowany w Polsce z wysokogatunkowych materiałów. Objęty 12-miesięczną gwarancją. Stół gastronomiczny wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej odpornej na wszelkiego rodzaju uszkodzenia mechaniczne oraz korozję.Stół posiada szafkę z drzwiami przesuwanymi pozwalającą na umieszczenie naczyń potrzebnych do pracy. Dodatkowym plusem meblaprzyściennego jest rant, który zapewnia ochronę przed dostaniem się jakichkolwiek zabrudzeń pomiędzy ścianą a stół. Gwarantuje komfort i bezpieczeństwo pracy.

Zalety stołu ze stali nierdzewnej:

  • Łatwy w utrzymaniu czystości -  stół ze stali nierdzewnej można myć pod bieżącą wodą, jak również czyścić delikatnymi środkami chemicznymi. W ten sposób zachowuje swój pierwotny wygląd i czystą powierzchnię.
  • Dodatkowa powierzchnia do przechowywania - bardzo cenna w każdej profesjonalnej kuchni, uzyskana dzięki szafce z przesuwanymi drzwiami. Umieszczone w niej przedmioty są zawsze w zasięgu ręki.
  • Komfort użytkowania - płynny ruch przesuwanych drzwi umożliwia łatwy i szybki dostęp przedmiotów umieszczonych w dolnej szafce.
  • Żywotność - mebel nierdzewny charakteryzuje się bardzo wysoką higieną, odpornością na korozjeuszkodzenia mechaniczne oraz wysokie temperatury.
  • Wytrzymałość - blat stołu gastronomicznego wzmocniony jest płytą MDF, co wpływa na zwiększenie użyteczności blatu.
  • Stabilność - uzyskujemy ją dzięki regulowanym nóżkompozwalającym zniwelować wszelkie nierówności oraz spawanej konstrukcji.
  • Estetyczne wykonanie - sprawia, że stół roboczy z szafką idealnie wkomponuje się do każdego pomieszczenia gastronomicznego.
  • Gotowość do użycia - elementy wchodzące w skład stołu połączone są ze sobą za pomocą spawania, dzięki temu mebel jest dostarczany złożony.
  • Ekonomiczność - stół przyścienny pozwala na zaoszczędzenie dodatkowej przestrzeni.
  • Higiena pracy - zapewnia ją wysoki ogranicznik, który chroni ścianę przed zniszczeniem oraz zabrudzeniem.

Parametry:
Pka:
Tak
Rodzaj wzmocnienia:
płyta MDF
Rant:
Tak
Materiał:
Stal nierdzewna AISI 441
Grubość w centymetrach:
70
Szerokość w centymetrach:
100
Wysokość w centymetrach:
85
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: