WhatsApp

Stół Gastronomiczny Ze Stali Ze Zlewem Bez Półki 100x70 (P) Hendi 812884

Kod: 812884
Dostępność: mała ilość
1473.17
1473.17
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Stół ze zlewem bez półki 100x70 (P) Hendi 812884

  • Konstrukcja skręcana
  • Komory zlewów oraz blat wykonany ze stali nierdzewnej tzw. kwasówki AISI 304
  • Komora tłoczona
  • Szkielet i korpus w standardzie AISI 430, o wymiarach 40x40 mm
  • Komora zlewu: 400x400x(H)250 mm
  • Przetłoczenie w dnie do syfonu: O 50 mm
  • Przetłoczenie blatu: 10 mm
  • Rant przyścienny 40 mm
  • Regulowane stopki +25/-5 mm
  • Otwór na baterie O 30 mm dla baterii HENDI 970515 oraz 970508
  • Komora po prawej

Meble nierdzewne do gastronomii - Hendi 812884

Jeśli szukasz profesjonalnych mebli nierdzewnych z atestem, zapoznaj się z naszą ofertą. Produkowane przez nas wyroby ze stali nierdzewnej dla gastronomii posiadają ATEST i mogą być używane w kontakcie z żywnością. Szeroki wybór gastronomicznych mebli nierdzewnych z oferty Gastroprofit pozwala na dopasowanie odpowiedniego rodzaju mebla do swoich potrzeb. Zamawiając meble ze stali nierdzewnej w naszej firmie, masz pewność, że współpracujesz z najlepszymi. Doświadczeni pracownicy działu handlowego wraz z konstruktorami pomogą dobrać stoły robocze, baseny gastronomiczne, szafy ze stali nierdzewnej, wózki gastronomiczne na wymiar, a także półki, szafki wiszące i okapy do gastronomii. Oprócz prezentowanego produktu Hendi 812884, oferujemy inne meble, w których masz pełną dowolność w kwestii wymiarów, a także wybór materiału z którego produkujemy meble (AISI 430 lub AISI 304) w zależności od wymagań.

Parametry:
Atest dla Sanepidu:
Tak, deklaracja zgodności
Status:
Produkcja na zamówienie
Zdjęcie:
Katalogowe - może przedstawiać inny rozmiar, Katalogowe uniwersalne dla wszystkich rozmiarów
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
1000
Cecha:
Lokalizacja komory - po prawej, 1000x700x(H)850 mm
Szerokość (mm):
700
Wysokość (mm):
850

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: