WhatsApp
Brak w magazynie

Stół Roboczy z Półką Nierdzewny 120x60x85+10 cm Yato YG-09022

Kod: YG-09022
Dostępność: na zamówienie
974.85
974.85
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30

Stół przystawny skręcany z półką marki YATO o wymiarach 1200(sz)x600(gł)x850(wys).

Stół przystawny z półką wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 przystosowanej do stosowania w gastronomii w warunkach intensywnej eksploatacji.
Starannie wykonane połączenia spawane oraz gładkie powierzchnie powodują, że jest bardzo łatwy w utrzymaniu w czystości.
Blat stołu wykonany jest z masywnej blachy o grubości 0,8mm zdodatkowymi profilami wzmacniającymi. Dodatkowo blat wzmocniony jest od spodu drewnianą płytą laminowaną o grubości 20mm, która usztywnia go i wygłusza, a przy tym jest odporna na wilgoć. Dzięki temu blat może osiągnąć nośność wynoszącą do150kg.
Blat z tyłu posiada dodatkowy rant o wysokości 100mm, dzięki któremu po przystawieniu stołu do ściany zapobiega on wpadaniu resztek jedzenia za stół znacznie zwiększając higienę pracy.
Dodatkowo zamocowana półka dolna jest bardzo funkcjonalna i pozwala w pełni wykorzystać przestrzeń roboczą. Jej nośność wynosząca do 35kg umożliwia przechowywanie podręcznych naczyń i urządzeń.
Nogi stołu wykonane z okrągłych profili posiadająregulację wysokości w zakresie +/-15mm, co pozwala na wypoziomowanie stołu nawet na nierównych podłożach. Ponadto posiadają podkładki plastikowe, które zabezpieczają podłogę przed zarysowaniem.
Bardzo istotną zaletą stołu YATO jest zastosowany system skręcania. Spakowany stół mieści się w niewielkim kartonie, dzięki czemu koszty jego transportu jest relatywnie niski. Zajmuje także niewiele miejsca w magazynie. Natomiast proces składania stołu jest bardzo szybki i łatwy. Zastosowane rozwiązania gwarantują bardzo stabilną konstrukcję, która jest sztywna i trwała.

Parametry:
Materiał:
SS 201
Wysokość [mm]:
850
Długość [mm]:
600
Szerokość [mm]:
1200
Nośność [kg]:
150

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: