Witryna Cukiernicza Na Ciasta Do Kawiarni Elsa S180 White 180x70x140
Witryny cukiernicze markito nowoczesne wzornictwo, funkcjonalność oraz dbałość o najdrobniejsze szczegóły. Oświetlenie LED w witrynach ekspozycyjnych zwiększa widoczność produktów. Podgrzewana podwójna szyba frontowa zapobiega parowaniu. Zastosowanie podzespołów renomowanej marki Dixell oraz Secop w gwarantuje niezawodność oraz wieloletni okres użytkowania. Witryna ekspozycyjna idealnie nadaje się się dorestauracji, barów, kawiarni oraz innych obiektów gastronomicznych.
Wykonanie witryny ekspozycyjnej
- Witryna cukiernicza z szybą prostą z podwójnie zespolonego szkła.
- Przestrzeń ekspozycyjna witryny zachowuje wysokie właściwości chłodnicze.
- Dno komory wykonano z płyt ze stali nierdzewnej, które można łatwo zdemontować i umyć.
- Wnętrze komory posiada oświetlenie LED, które zwiększa ekspozycję produktu.
- Stelaż na półki wykonany ze stali nierdzewnej o wzmocnionej konstrukcji z miejscem na listwę cenową.
- Ciastkarka posiada trzy poziomy półek szklanych z regulowaną wysokością.
- Drzwi przesuwne z podwójną warstwą hartowanego szkła, gwarantują ograniczenie strat zimna.
- Stopki z regulowaną wysokością oraz kółka ułatwiają przestawienie urządzenia w dowolne miejsce.
Funkcje sterowania i zastosowanie podzespołów marki Dixell oraz Secop
- Podgrzewana podwójna szyba frontowa przeciwmgielna.
- System chłodzenia dynamicznego zapewnia równomierną temperaturę w całej komorze.
- Urządzenie posiada funkcję automatycznego odszraniania.
- Elektroniczny panel sterowania Dixell umożliwia ustalenie temperatury w zakresie od +2 do+8 °C.
- Cyfrowy wyświetlacz informuje na bieżąco o aktualnej temperaturze wewnątrz komory.
- Wydajna sprężarka marki Secop zapewnia odpowiednią efektywność i energooszczędność.
- Witryna posiada certyfikat CE spełniający wymogi Sanepidu.
W zestawie znajdują się:
- Witryna cukiernicza
- 3 poziomy
- Instrukcja obsługi
- Karta gwarancyjna
Masz pytanie?
Biuro: 12 307 06 04
WhatsApp: 533 245 566
E-mail: sklep@gastroprofit.pl
Pn-Pt 8:00-16:00Informacje dotyczące bezpieczeństwa
Urządzenia grzewcze
- Ryzyko oparzenia.
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.
Urządzenia chłodnicze
- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych.
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
Chemia gastronomiczna
- Ryzyko poparzenia.
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
Urządzenia mechaniczne
- Ryzyko zranienia.
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
Meble nierdzewne
- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym.
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
Urządzenia elektryczne
- Ryzyko porażenia prądem.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
Urządzenia gazowe
- Ryzyko wybuchu.
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
Akcesoria gastronomiczne
- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
Wszystkie produkty
- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii.
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
Dodatkowe uniwersalne zalecenia:
- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.
Dane producenta
Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland
798 532 532
kontakt@megamarket.pl