WhatsApp
Infolinia 123070604: 24 grudnia 8:00-12:00 | 27 grudnia 8:00-16:00

Garnek ze stali nierdzewnej z pokrywką 5L Kitchen Line | Hendi 836026

Kod: 836026
Dostępność: mała ilość
143.23
143.23
136.07 136.07 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Profesjonalne garnki gastronomiczne serii Kitcheni Line firmy Hendi, znajdują swoje zastosowanie w każdej gałęzi branży gastronomicznej. Ich bardzo solidna konstrukcja pozwala na długotrwałą eksploatację w trudnych warunkach kuchni restauracyjnej. Specjalna konstrukcja przyspiesza proces gotowania, zmniejsza koszty ponoszone na energię elektryczną lub gaz, a także poprawia komfort pracy personelu gastronomicznego. To wszystko sprawia, że garnki Hendi Kitchen Line są niezwykle popularne wśród profesjonalnych kucharzy, a także znajdują uznanie u kucharzy amatorów, pragnących mieć w swojej domowej kuchni sprzęt najwyższej jakości.

 

  • kapsułowe dno typu "sandwich" (stal nierdzewna-aluminium-stal magnetyczna)
  • łączy w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej umożliwiającymi gotowanie indukcyjne
  • dno formowane w technologii impact bonding zapewnia idealne łączenie warstw gwarantując odporność na korozję i umożliwia lepszy transfer ciepła
  • powierzchnia zewnętrzna w całości satynowana
  • wielopunktowo przytwierdzone, nienagrzewające się uchwyty ze stali
  • wyjątkowo masywna, najwyższej jakości stal chromowo-niklowa 18/10
  • można stosować do wszystkich typów kuchni, również kuchenek indukcyjnych
  • można myć w zmywarce
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
356
Średnica podstawy (mm):
220
Długość uchwytu (mm):
75
Średnica (mm):
240
Objętość użytkowa (L):
4.9
Grubość (mm):
0.6
Szerokość (mm):
254
Wysokość (mm):
110

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: