WhatsApp

Mikser Spiralny Ze Stałą Głowicą i Dzieżą Prismafood 88 kg/h 32L 400V 1100W

Kod: 1I054010
Dostępność: średnia ilość
5060.28
5060.28
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Mikser Spiralny Ze Stałą Głowicą i Dzieżą Prismafood 88 kg/h 32L 400V/1100W

Do użytku profesjonalnego
Idealna dla pizzerii, piekarni, cukierni, pierogarni, pączkarni do wyrabiania ciężkich ciast
Masywna i wytrzymała obudowa wykonana ze stali lakierowanej na biało
Dzieża, osłona bezpieczeństwa, spirala wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
Stała głowica i dzieża - prosta, sprawdzona konstrukcja urządzenia
Kratowana osłona bezpieczeństwa ułatwiająca dodawanie składników podczas pracy
Mikrowyłącznik zatrzymuje pracę urządzenia przy otwarciu osłony bezpieczeństwa
Napęd łańcuchowy zapewniający wydajną pracę
Gwarancja cichej pracy dzięki przekładni olejowej
Doskonała jednorodność oraz napowietrzenie ciasta
Nie nagrzewa ciasta podczas pracy
Wbudowany 30-minutowy timer
4 kółka, w tym 2 z hamulcami, zapewniające wygodny transport i łatwe użytkowanie w kuchni
Wymiary dzieży (mm): ⌀400x (H)260

Parametry:
Typ opakowania:
Pudło
Ilość w opakowaniu (2):
1
Moc wejściowa (W):
1100
Ciężar zawartości w kg:
25
Zdolność produkcyjna:
88
Jednostka zdolności produkcyjnej:
Kilogramy na godzinę
Długość (mm):
435
Napędzane przez:
Chain drive
Cecha:
88 ??/???
Objętość użytkowa (L):
32
Panel sterowania:
Analogowy
Maksymalna pojemność:
25
Jednostka pojemności:
kg
Szerokość (mm):
750
Wysokość (mm):
810
ProductMaterials:
Stainless steel;18/10 Stainless steel
ProductSummary:
Prismafood spiral mixer with fixed head and bowl efficiently mixes heavy dough up to 88 kg/h. The spiral design ensures homogenous dough. It's perfect for, for example, pizzerias or bakeries.
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: