WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Piec do pizzy neapolitańskiej | elektryczny | komora rozrostu | okap | 9x30 cm | 515 °C Resto Quality

Kod: GP-550 9C
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
93675.00
93675.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
Duża moc Każdy właściciel chce dla swojej pizzerii tego, co najlepsze. Dokładnie przestudiowaliśmy i opracowaliśmy idealny piec elektryczny, który jest w stanie upiec słynną pizzę w stylu neapolitańskim, uznaną przez UNESCO za kulturowe dziedzictwo ludzkości w zaledwie 90 sekund   Włoski styl Estetyka odgrywa fundamentalną rolę w każdej pizzerii. Niepowtarzalny design modelu 550 idealnie pasuję do każdej pizzerii, zachowując tradycyjny włoski styl i wychodząc naprzeciw potrzebom dzisiejszych klientów    Panel dotykowy Najnowsza generacja 5-calowego ekranu dotykowego pozwala na doskonałe sterowanie wszystkimi funkcjami pieca Inteligentny system zarządzania ciepłem Łatwy w użyciu  Timer zintegrowanym z ekranem dotykowym Możliwość ustawienia maksymalnej temperatury 515 °C   Garownia w kontrolowanej temperaturze Regulowana temperatura: od 20°C do 60 °C System oświetlenia komory LED Cztery kółka, dwa skrętne z hamulcami   Sprawniejsza obsługa Model 550 jest wyposażony w mikroprocesor zarządzający wszystkimi funkcjami pieca. Zastosowanie elektroniki najnowszej generacji pozwala na stałą kontrolę temperatury w komorze. Ponadto, dzięki inteligentnemu systemowi zarządzania ciepłem, 550 jest w stanie wykryć wszelkie zimne strefy w komorze i dostosować moc, aby osiągnąć optymalną temperaturę   Akcesoria Piec wyposażony jest w innowacyjny okap. Rewolucyjny system zasysa dym utrzymując stałą temperaturę wewnątrz komory bez tworzenia zimnych lub gorących stref. Podświetlany diodami LED i sterowany za pomocą ekranu dotykowego Garownia z kontrolowaną temperaturą osiąga maksymalnie 60°C .Posiada oświetlenie komory LED i szklane drzwi umożliwiające stałą kontrolę   Opis: Profesjonalny piec umożliwiający przygotowanie pizzy neapolitańskiej Połączenie klasycznego tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną i zaawansowaną technologią profesjonalnych pieców elektrycznych Zwiększona izolacja dla oszczędności energii Dolna płyta szamotowa o grubości 5 cm Równomierne i jednolite wypiekanie pizzy w całej komorze Nowoczesny design Wewnętrzne oświetlenie komory SZP Smart Zone Power innowacyjny system grzewczy zmniejsza zużycie energii do 20% w porównaniu do innych pieców dostępnych na rynku Komora w pełni wyłożona kamieniem szamotowym Dolna płyta pokryta jest dodatkowym kamieniem szamotowym włoskiej produkcji, który z połączeniem systemu grzewczego Activestone gwarantuje równomierny wypiek i szybkie rozgrzewanie pieca w krótkim czasie Prosty w użytkowaniu i efektywny w działaniu Wyposażony w 5-calowy wyświetlacz dotykowy System zamykania z technologią cool-touch, która umożliwia nagrzanie pieca bez utraty ciepła Blat roboczy wykonany z kamienia naturalnego przeznaczonego do kontaktu z żywnością Model 550 jest sprzedawany i wysyłany wyłącznie jako jeden element, składający się z garowni, pieca i okapu. Poszczególne elementy nie mogą być zamawiane i wysyłane oddzielnie     Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 1725x1530x1825 Wymiary wewnętrzne [mm]: 1050x1050x200 Wysokość komory [mm]: 200 Pojemność pizz: 9x30 cm Pojemność garownika: 24x600x400 mm Moc [kW]: 23,6 Zasilanie [V]: 400 Temperatura maksymalna [°C]: 515 Waga [kg]: 725  
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: