WhatsApp
Kup taniej produkty BARTSCHER z kodem rabatowym BART.
Tylko przez  Timer

Pojemnik Perforowany Gn 1/2 H=6.5 Cm Yato Yg-00355

Kod: YG-00355
Dostępność: średnia ilość
27.00
27.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
13
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 13
  • Kurier 14
  • Paczkomat 17
  • Kurier pobranie 19
  • Poczta Polska, Żabka 20
Profesjonalny pojemnik perforowany GN marki YATO ze stali nierdzewnej o wymiarach GN 1/2, 65 mm, pojemność 4,5 l.

Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego.
Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.

Pojemniki GN służą do przechowywania żywności w warunkach chłodniczych i mroźniczych - do -40°C. Idealnie nadają się również do wykorzystania w zakresie wyższych temperatur - do 300°C. Dzięki temu można je używać w technologii pieców konwekcyjno-parowych.

Charakteryzuje je podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów. Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni.

Szczególną uwagę przyłożono do detali, takich jak zaokrąglone naroża czy gładkie ranty, które zapewniają wysoki poziom bezpieczeństwa oraz higieny użytkowania. Dodatkowe przetłoczenie na obwodzie każdego pojemnika wzmacnia jego konstrukcję, zabezpieczając go przed zagnieceniami powstałymi podczas eksploatacji i umożliwia piętrowe składowanie.
Parametry:
Grubość ścianki [mm]:
0,7
Materiał:
stainless steel 201
Norma gastronomiczna [GN]:
1/2
Pojemność [l]:
4\,5
Wysokość [mm]:
65
Zdjęcie:
Katalogowe uniwersalne dla wszystkich rozmiarów

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: