WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Profesjonalna Ostrzałka Do Noży Elektryczna 230v/75w Hendi 820643

Kod: 820643
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
686.96
686.96
652.61 652.61 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Ostrzałka do noży elektryczna 230V/75W Hendi 820643

To idealne narzędzie do ostrzenia noży we wszystkich rodzajach profesjonalnych kuchni. Poprawi ostrość wszystkich Twoich noży, niezależnie od ich przeznaczenia: noże do mięsa, ryb, owoców czy warzyw. Zapewnia wydajne i precyzyjne jednoetapowe ostrzenie, dzięki czemu Twoje noże zawsze będą gotowe do działania.

Materiał ścierny w ostrzałce Hendi

Ostrzałka do noży z tlenkiem aluminium jako materiałem ściernym zapewnia długotrwałe i skuteczne ostrzenie. Posiada przeciwbieżne koła, umożliwiające jednoczesne ostrzenie obu stron ostrza pod odpowiednim kątem, co przekłada się na znaczne oszczędności czasu.

Szybkie ostrzenie

Czas ostrzenia noża o długości ostrza do 15 cm wynosi zaledwie około 3 sekundy, a dla noża o długości ostrza do 25 cm – około 5 sekund. Łatwa wymiana okładziny ściernej sprawia, że ten model ostrzałki do noży Hendi 820643 to praktyczne i łatwe w obsłudze narzędzie dla każdego kucharza.

*nóż nie wchodzi w zakres dostawy

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
75
Długość (mm):
160
Szerokość (mm):
205
Wysokość (mm):
185
ProductMaterials:
ABS (Acrylonitril-butadieen-styrene)
ProductSummary:
Hendi's electric knife sharpener is a very practical tool to keep your kitchen tools in perfect condition, even during constant use. (2)

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: