WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Stół Do Pizzy Z Blatem Granitowym 136x70 Cm Hendi 236215

Kod: 236215
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
5305.98
5305.98
5040.68 5040.68 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Stół do pizzy z blatem granitowym 136x70 cm Hendi 236215

Stół chłodniczy sałatkowy 3- drzwiowy z nadstawą i blatem granitowym - kod 236215 (dostarczany bez pojemników GN). Produkty Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w profesjonalnej kuchni oraz małej gastronomii.

Dlaczego warto wybrać profesjonalny stół chłodniczy z granitowym blatemStół do pizzy z blatem granitowym 136x70 cm | Hendi 236215 Szczegóły techniczne.

W celu zachowania jak największej higieny zainstalowano system automatycznego odparowania skroplin dzięki czemu nie trzeba co chwilę kontrolować oszronienia urządzenia, a w celu wyczyszczenia odłączać od prądu co nie tylko ułatwia pracę, ale zwiększa także elektrooszczędność.
Obudowa stołu chłodniczego wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej nie tylko wpływa na bardzo dobre prezentowanie się szafy oraz możliwość wkomponowania jej prawie w każde otoczenie ale także jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości.
Obsługę urządzenia ułatwiają cyfrowy wyświetlacz i elektroniczny termostat, pozwalające kontrolować temperaturę i regulować ją w zależności od naszych potrzeb. Stół chłodniczy sałatkowy zwiększa swoją funkcjonalność dzięki zainstalowanej nadstawie chłodniczej. Dodatkowo granitowy blat pozwala na zaoszczędzenie miejsca oraz bardzo dobrze się prezentuje. Jest także bardzo łatwy do utrzymania w czystości.

Specyfikacja techniczna stołu z blatem garanitowym

  • Ekologiczny czynnik chłodniczy R290
  • Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 201
  • Cyfrowy wyświetlacz, elektroniczny termostat
  • Chłodzenie statyczne wspomagane wewnętrznym wentylatorem
  • Klasa klimatyczna: 4
  • Otwór w blacie na pojemniki GN 1/6
  • Blat roboczy wykonany z granitu -Ergonomiczny uchwyt do otwierania drzwi
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
1365
Szerokość (mm):
700
Wysokość (mm):
1070
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductTempRangeTo:
8

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: