WhatsApp
Porozmawiaj z Doradcą 533 008 007

Stół Gastronomiczny Roboczy Składany 100x60x85cm Stal Nierdzewna

Kod: MTP001944
Dostępność: mała ilość
733.47
733.47
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 30

Stół gastronomiczny składany model MM-C100918 został wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Produkt ten jest przeznaczony do użytku w gastronomi, cateringu, dużych i małych sklepach spożywczych, stoiskach mięsnych, stołówkach i punktach masowego żywienia. Dzięki sprężynowemu układowi składania ułatwiającemu szybki montaż i demontaż  mebla, idealnie sprawdzi się na plenerowych imprezach okolicznościowych. Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością, wyprodukowany zgodnie z normami UE

Cechy składanego stołu gastronomicznego:

  • Łatwy do utrzymania w czystości - stal nierdzewna jest materiałem o minimalnie porowatej fakturze. Nie przywierają do niej resztki pożywienia czy różne nieczystości. Bardzo łatwo i wygodnie ją umyć za pomocą standardowych detergentów
  • Składana konstrukcja - dzięki sprężynowemu układowi składania, stół można łatwo zamontować, zdemontować oraz przetransportować.
  • Regulowane nóżki pozwalające zniwelować wszelkie nierówności - uzyskujemy równe i stabilne stanowisko pracy.
  • Odporność na uszkodzenia mechaniczne - stal nierdzewna jest materiałem o dużej odporności na wszelkiego rodzaju uszkodzenia.
  • Stabilność konstrukcji - blat stołu wzmocniony jest płytą MDF i profilem stalowym.
  • Estetyczne wykonanie - wyposaży pomieszczenie dla najbardziej wymagających.

 

 

Parametry:
Rodzaj wzmocnienia:
płyta MDF
Rant:
Nie
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
60
Szerokość w centymetrach:
100
Waga w kilogramach:
21
Wysokość w centymetrach:
85
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: