WhatsApp

Szatkownica do warzyw 650 kg/h | Sammic CA-41 400V

Kod: 1050721
Dostępność: mała ilość
9419.85
9419.85
8948.86 8948.86 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

SZEROKIE ZASTOSOWANIE

  • Wydajność do 650 kg na godzinę!
  • Do 70 rożnych rodzajów ciec! W ofercie dostępny duży wybór tarcz i kratek
  • Przeznaczone do produktów o różnych konsystencjach (twardych
  • warzywa korzeniowe i miękkich
  • pomidory, banany)

MAKSYMALNA WYGODA DLA UŻYTKOWNIKA

  • Boczne wyjście dla pokrojonych warzyw zapewnia lepsza ergonomie pracy nawet na węższym blacie roboczym
  • Bardzo intuicyjny elektroniczny panel sterowania
  • Krojenie produktu za pomocą tylko jednego ruchu (modele CA-31)

PROSTA OBSŁUGA I NIEZWYKŁA SKUTECZNOŚĆ!

  • Wysoka precyzja pozwala uzyskać doskonały jednolity efekt krojenia
  • Wyposażone w asynchroniczny silnik o dużej mocy

KOMFORT PRACY

  • Niezwykle ciche urządzenia wpływają korzystnie na warunki pracy oraz idealnie sprawdzają się w kuchniach otwartych, np. w hotelach
  • Poziom hałasu: <70 dB</li>

TRWAŁOŚĆ

  • Zaprojektowane z uwzględnieniem ergonomii i ciągłości pracy. Wykonane ze stali nierdzewnej oraz materiałów w pełni nadających się do kontaktu z żywnością

KONSERWACJA I HIGIENA

  • Łatwo zdejmowalna pokrywa z dociskaczem ułatwia czyszczenie

PARAMETRY:

  • Głowica szatkownicy z otworem o powierzchni 286 cm2
  • Wymiar 391x296x(H)653 mm
  • Prędkość 365 (obr./min)
  • Moc 550 W
  • Napięcie 400 V
  • Waga 21 kg
  • Średnica tarczy 21 cm
  • Wydajność 200-650 kg/h
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
550
Ciężar zawartości w kg:
24
ProductPlumberNeeded:
False
Długość (mm):
396
Panel sterowania:
Cyfrowy
Szerokość (mm):
391
Wysokość (mm):
653
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: