WhatsApp

Szatkownica, maszyna wielofunkcyjna CK-35V | Sammic

Kod: 1050752
Dostępność: mała ilość
14104.72 14185.00 -1%
14104.72 14185.00 -1%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
14185 14185
13399.48 13399.48 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Roboty wielofunkcyjne Sammic łączą w sobie zalety użytkowania szatkownic ze zmienna prędkością wraz z kutrami-emulgatorami.

1. BLOK Z SILNIKIEM (wspólny do wszystkich modeli maszyn wielofunkcyjnych)

  • Blok silnika wykonany z wysokiej klasy stopu aluminium
  • Przyjazny dla użytkownika elektroniczny, wodoszczelny panel sterujący z podświetleniem LED.
  • Timer pozwalający na programowanie czasowe pracy w zakresie od 0 do 10 min ze skokiem co 0,5 minuty
  • Przycisk trybu pracy pulsacyjnej (tylko dla wolnych obrotów)
  • Wyświetlacz prędkości, czasu i kodów błędów
  • Silnik chłodzony wentylatorem pozwalający na pracę ciągłą do 30 minut (potem przerwa około 10 minut)
  • Mikrowyłącznik bezpieczeństwa blokujący obroty silnika gdy głowica szatkownicy lub zbiornik emulgatora nie są zamontowane, lub zamontowane są nieprawidłowo
  • Łatwy w użytkowaniu i utrzymaniu w czystości

2. GŁOWICA SZATKOWNICY DO WARZYW

  • Przeznaczona do rozdrabniania warzyw za pomocą szerokiej gamy tarcz i kratek dostępnych jako OPCJA możliwość uzyskania różnej grubości plastrów, wiórków, słupków, kostek oraz frytek
  • Wykonana z odlewu aluminiowych, wyróżnia się wysoką wytrzymałością oraz przystosowaniem do intensywnej pracy
  • Wyposażona w duży podajnik na warzywa: 136 cm2 lub aż 286 cm2 (w zależności od modelu)
  • Boczny otwór wylotowy na gotowy produkt pozwalający na ustawienie maszyny na małej powierzchni roboczej
  • Aż 5 prędkości cięcia od 365 do 1000 obr./min
  • Profilowany dysk ewakuacyjny zwiększający wydajność urządzenia
  • Wydajność: od 150 do aż 650 kg/godz. (w zależności od modelu)
  • Konstrukcja dźwigni dociskowej z obrotową rączką minimalizuje obciążenie łokcia i nadgarstka
  • Łatwo demontowana dźwignia i pokrywa ułatwiająca czyszczenie
  • UWAGA: tarcze należy zamawiać osobno

3. ZBIORNIK KUTRA-EMULGATORA

  • Przeznaczony do rozdrabniania, siekania, mielenia i mieszania wszelkich produktów, takich jak warzywa i zioła, mięsa surowe i gotowane, ryby, owoce, orzechy, kostki lodu oraz do zagniatania wszelkiego rodzaju ciast
  • W szczególności przeznaczony do pracy z płynami
  • 10 dostępnych prędkości od 365 do 3000 obr./min
  • Zdejmowany zbiornik ze stali nierdzewnej 5,5L z pokrywą z poliwęglanu z otworem pozwalającym na dodawanie składników podczas pracy urządzenia
  • W komplecie nóż ząbkowany
  • Zgarniak służący do dodatkowego mieszania

PARAMETRY TECHNICZNE:

  • ilość prędkości (szatkownica) 5
  • zakres prędkości (szatkownica) regulowana od 300 do 1 000 obr./min
  • ilość prędkości 10
  • zakres prędkości (cutter) regulowana od 300 do 3 000 obr./min
  • moc/napięcie 1500 W/230 V
  • średnica tarczy (szatkownica) o205 mm
  • poziom hałasu <70 dB

 

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
1500
Zdolność produkcyjna:
450
Jednostka zdolności produkcyjnej:
Kilogramy na godzinę
ProductPlumberNeeded:
False
Długość (mm):
391
Objętość użytkowa (L):
5.5
Panel sterowania:
Cyfrowy
obr./min:
1000
Szerokość (mm):
409
Poziom hałasu (dB):
70
Wysokość (mm):
552
ProductMaterials:
Cast Aluminium
ProductSummary:
The CK-35V multifunctional appliance by Sammic is a perfect product for those who appreciate convenience and full professionalism. Combines the advantages of using vegetable cutters with cutter-emulsifiers. Stainless steel design guarantees durability and resistance to external factors. The clear and intuitive control panel makes CK-35V extremely easy to use
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: