WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Warnik Do Wody 10l Z Tacką Ociekową Zestaw Hendi 211137Z

Kod: 211137_211298
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
396.59 450.00 -12%
396.59 450.00 -12%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
375.02 375.02
376.76 376.76 cena z kodem: HEN5
Warnik Do Wody 10l Podgrzewacz Elektryczny Bufetowy Cateringowy Hendi 211137
Filtr:
Warniki
Tacka ociekowa do warnika/zaparzacza Hendi 211298
Filtr:
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
W zestawie
Warnik Do Wody 10l Podgrzewacz Elektryczny Bufetowy Cateringowy Hendi 211137
1 szt.
350.97 350.97
Tacka ociekowa do warnika/zaparzacza Hendi 211298
1 szt.
45.62 45.62

Warnik do wody piwa wina soku Hendi 10L + ociekacz

Profesjonalny warnik do wody wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304, wyposażony w nienagrzewające się uchwyty oraz rączkę pokrywy z polipropylenu. Pokrywa z bezpiecznym systemem zamykania typu „Twist-Lock" zapewnia wygodne użytkowanie. Niekapiący kran z polipropylenu gwarantuje higienę i komfort. Maksymalna wysokość podstawianego pod kran naczynia to aż 13 cm!

Specyfikacja warnika Hendi

Czytelny wskaźnik poziomu wody, wyrażony w litrach, włącznik/wyłącznik zasilania z silikonową osłoną (bezpieczeństwo). Obrotowe pokrętło do ustawiania żądanej temperatury. Temperatura sterowana za pomocą termostatu w zakresie: od 30°C do 100°C. Automatyczne przełączanie funkcji grzania i podtrzymywania żądanej temperatury. Lampki kontrolne funkcji grzania i podtrzymywania temperatury. Grzałka umieszczona została pod dnem, dzięki czemu jest zabezpieczona przed zakamienieniem. Zabezpieczenie przed przegrzaniem z ręcznym resetem. Urządzenie nie jest przeznaczone do przygotowywania czekolady. Posiada atest

Tacka ociekowa w zestawie

Kupując nasz zestaw otrzymasz tackę ociekową, dzięki której, stanowisko pracy będzie utrzymane w nieskazitelnym porządku,

Parametry:

Warnik Do Wody 10l Podgrzewacz Elektryczny Bufetowy Cateringowy Hendi 211137

Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
1300
Czas gotowania/przygotowywania (min):
40
Długość (mm):
310
Waga itemu netto (kg):
2.6
Objętość użytkowa (L):
10
Panel sterowania:
Analog
Szerokość (mm):
330
Wysokość (mm):
490
Programowalny:
False

Tacka ociekowa do warnika/zaparzacza Hendi 211298

Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
157
Szerokość (mm):
145
Wysokość (mm):
22
ProductMaterials:
Stainless steel

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: