WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00

Warnik do wody 30L podgrzewacz elektryczny Hendi 209905

Kod: 209905
Dostępność: duża ilość
657.47
657.47
624.6 624.6 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Nowoczesny Warnik do Wody 30L - Podgrzewacz Elektryczny Hendi 209905

Potężna Pojemność i Wyjątkowa Funkcjonalność

Prezentujemy Państwu wyjątkowy warnik do wody o pojemności 30 litrów od renomowanej marki Hendi - doskonałe rozwiązanie dla dużych restauracji, kawiarni czy firm cateringowych. Wyposażony w praktyczny i niekapiący kran wykonany z trwałego tworzywa, jest gwarancją bezproblemowej eksploatacji.

Automatyzacja dla Twojej Wygody

Nasz warnik posiada funkcję automatycznego resetowania. Dzięki inteligentnemu systemowi zarządzania temperaturą, urządzenie jest w stanie utrzymać napój na optymalnej temperaturze serwowania, aż do maksymalnej temperatury 100°C. Idealny do podawania grzanego wina czy herbaty.

Przemyślane Detale dla Twojej Wygody

Funkcjonalna kontrolka sygnalizuje konieczność oczyszczenia urządzenia, pomagając utrzymać je w idealnej kondycji. Dodatkowo, pokrywa warnika może być przełożona na drugą stronę, umożliwiając podgrzewanie filiżanek. Pamiętaj jednak, że urządzenie nie jest przeznaczone do podgrzewania gorącej czekolady.

Niezawodność dla Twojego Biznesu

Wybór warnika do wody Hendi 209905 to decyzja o inwestycji w niezawodność i efektywność Twojego biznesu. Skorzystaj z naszej oferty już dziś i ciesz się doskonałym sprzętem, który przyniesie wymierne korzyści Twojej działalności!

Parametry:
Kran spustowy:
True
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
2200
Czas gotowania/przygotowywania (min):
76
Długość (mm):
500
Średnica (mm):
465
Objętość użytkowa (L):
30
Szerokość (mm):
465
Wysokość (mm):
490
ProductMaterials:
Stainless steel
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: