WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Wózek na produkty sypkie cukier mąkę orzechy 100L Hendi IBS27148

Kod: IBS27148

Wózek na produkty sypkie firmy Hendi IBS27148 to doskonałe rozwiązanie dla każdej profesjonalnej kuchni. Wykonany z trwałego polietylenu, z przesuwaną transparentną pokrywą. Dostosowany do wysokości standardowych blatów roboczych i wyposażony w 4 kółka dla łatwego manewrowania. Pojemność wynosi 102 l, a w zestawie znajduje się hak do zawieszania szufelki.

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
3492.73
3492.73
3318.09 3318.09 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Wózek na Produkty Sypkie Cukier Mąkę Orzechy 100L Hendi IBS27148: Niezbędny w Każdej Profesjonalnej Kuchni

Prezentujemy Wózek na Produkty Sypkie od firmy Hendi. To idealne narzędzie do przechowywania i transportu różnego rodzaju artykułów sypkich w profesjonalnych kuchniach.

Zalety Produktu

  • Wykonany z trwałego polietylenu
  • Transparentna, przesuwana pokrywa dla łatwego dostępu
  • Dostosowany do wysokości standardowych blatów roboczych
  • 4 kółka: 2 tylne nieruchome i 2 przednie obrotowe
  • Pojemność: 102 l

Specyfikacje Techniczne

  • Pojemność: 102 l
  • Pojemność wybranych produktów sypkich: cukier 103 kg, mąka 68 kg
  • Waga netto: 12,62 kg
  • W zestawie hak do zawieszania szufelki

Dlaczego Wybrać Nasz Wózek na Produkty Sypkie?

Jest to niezastąpiony element wyposażenia kuchni, zapewniający zarówno przechowywanie, jak i łatwy transport różnorodnych produktów sypkich. Wybierając nasz wózek, zyskujesz stabilność, funkcjonalność i efektywność w jednym.

Parametry:
Wymiary zewnętrzne:
420x750x(H)710
Pojemność (l):
102

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: